Xbox Series X|S Reserveren Artwork
Xbox Series X|S reserveren artwork

Xbox Series X kopen bij Game Mania

Met de Xbox Series X kan je genieten van eersteklas next-gen gaming en het is dan ook een fantastische console die erg gewild is onder gamers. Helaas kampt Microsoft met productieproblemen door het aanhoudende computerchiptekort, en is de beperkte voorraad van de Xbox Series X die wij ontvangen telkens binnen no-time uitverkocht. Het is niet mogelijk om via onze webshop of in onze winkels een reservering op de Xbox Series X te plaatsen, en er worden geen wachtlijsten bijgehouden. Mocht dit veranderen, lees je het ook op deze pagina.

De Xbox Series S kan normaal gezien wél besteld worden. Kijk voor meer informatie op de productpagina.

 

Omwille van het onvoorspelbare karakter en de drukte die met nieuwe leveringen van de Xbox Series X gepaard gaat, kunnen wij helaas geen actuele voorraadinformatie of indicaties meer geven.

Onze winkels en klantenservice hebben geen informatie over toekomstige leveringen. Het heeft dus geen zin om contact op te nemen.

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn oude console inruilen tegen korting op de Xbox Series X of S?

Indien de Xbox op voorraad is bij jouw Game Mania-winkel, kun je gebruikmaken van onze inruilactie en je oude console inruilen tegen korting op de Xbox Series X of Series S. Voor meer informatie kun je op deze pagina kijken of je plaatselijke Game Mania-winkel contacteren.

 

Hoe kan ik de Xbox Series X|S reserveren bij Game Mania?

Het is niet meer mogelijk om via onze webshop of in onze winkels een reservering op de Xbox Series X te plaatsen. Dit vanwege het enorme succes van deze console in combinatie met de beperkte informatie vanuit Microsoft omtrent toekomstige leveringen. De Xbox Series S is normaal gezien wel verkrijgbaar. Raadpleeg de voorraad van onze webshop en winkels via de productpagina.

Blijf onze website in de gaten houden. Zodra de Xbox Series X opnieuw gereserveerd kan worden, lees je het hier!

Mijn vraag is niet beantwoord.

Mocht je een andere vraag hebben, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Let op: de klantenservice kan geen informatie verstrekken over voorraad of leveringen.

 

Maak alvast je verlanglijstje

 

Iets lezen?