Tijd voor jezelf Artwork
Tijd voor jezelf artwork

Tijd voor jezelf met Nintendo Switch

Ben je opzoek naar een momentje voor jezelf om eens lekker te ontspannen?
Pak dan het spel Animal Crossing: New Horizons erbij. Je bepaalt zelf wat je doet op jouw eiland en kunt er een echt paradijsje van maken.

Heb je even een momentje om lekker te bewegen maar kun of wil je niet van huis weg?
Probeer dan Ring Fit Adventure, een spel vol met oefeningen en een fitnessavontuur om doorheen te rennen.

Is het tijd voor fun met het gezin?
Dan is Just Dance 2021 precies wat je zoekt om even lekker te dansen op allerlei leuke hits.

Nog geen Nintendo Switch in huis? Wij hebben de beste bundels waarmee je uren plezier kan beleven.

 
 

Animal Crossing: New Horizons

Een nieuw en zorgeloos leven op een onbewoond eiland wacht op je! Op het eiland verstrijkt de tijd net als in de echte wereld, maar je kunt zo lui of actief zijn als je zelf wilt. Kamperen onder de sterrenhemel, een huis bouwen, paadjes en bruggetjes aanleggen, het is maar net waar je hoofd naar staat.

Vang vissen, geef de bloemetjes water, ontwerp je eigen outfit of bouw huizen om nog meer bewoners aan te trekken. En dit allemaal op je eigen tempo!

Waan je in een andere wereld en RELAX!

Video URL:
Currently supported:
 
 

Ring Fit Adventure

Pak je Ring-Con erbij, doe je beenband om en beleef een avontuur vol fitnessoefeningen! De nieuwe Ring-Con en beenband meten al je bewegingen en vertalen die naar acties in de game. Speel een groot avontuur of korte minigames, ongeacht je niveau, doelstellingen en tijdsschema. Je kunt ook eigen work-outs samenstellen en een specifieke spiergroep trainen. Er zijn meer dan 60 oefeningen.

De ingebouwde infrarood-bewegingscamera maakt een schatting van je hartslag en andere statistieken. In de avontuurstand jog je op de plaats om door grasvlakten te rennen en vul je jouw energiemeter aan met yogaposes.

Video URL:
Currently supported:
 
 

Just Dance 2021

Kom samen en deel het met de wereld: het is tijd om te dansen met Just Dance 2021! Met 40 gloednieuwe nummers en universums brengt Just Dance je het hele jaar in beweging. Nieuwe functies: oefen in de Sweat-stand, deel je prestaties met vrienden en dans samen met vrienden in de coöpstand. Zin in een snelle sessie zonder zelf tracks uit te moeten kiezen? Gebruik de Quick Play-knop om een willekeurige afspeellijst te starten die is afgestemd op jouw wensen.

Video URL:
Currently supported:

Nog geen Switch in huis? Geen probleem!