PlayStation 5 kopen bij Game Mania

Het hebbeding van 2021 is zonder twijfel de PlayStation 5. De PS5 is zelfs zo populair dat nieuwe voorraad binnen no-time volledig uitverkocht raakt, ook bij Game Mania. Op deze pagina kun je de huidige voorraadstatus van de PS5 volgen bij de Game Mania-winkels. Het is niet meer mogelijk om via onze webshop of in onze winkels een reservering op de PS5 of PS5 Digital Edition te plaatsen, en er worden geen wachtlijsten bijgehouden. Mocht dit veranderen, lees je het ook op deze pagina.

Onze winkels en klantendienst hebben geen informatie over de beschikbaarheid, het heeft dus geen zin om contact op te nemen.

Huidige status:

 

PlayStation 5 Disc Edition

Momenteel uitverkocht. Blijf deze pagina in de gaten houden voor de laatste updates.

 

PlayStation 5 Digital Edition

Momenteel uitverkocht. Blijf deze pagina in de gaten houden voor de laatste updates.

 

Laatste update: 17-09-2021

Veelgestelde vragen

Waarom duurt het zo lang?

De combinatie van de enorme populariteit van de PlayStation 5 en een verminderde productiecapaciteit door de gevolgen van het coronavirus, zorgen er samen voor dat er tekorten zijn op PS5-consoles. Sony produceert aan de lopende band nieuwe consoles, maar aangezien de vraag wereldwijd enorm is, kan de schaarste op korte termijn niet opgelost worden.

Zijn alle reserveringen nu uitgeleverd?

Inmiddels heeft iedereen die de PS5 bij Game Mania heeft gereserveerd, de mogelijkheid aangeboden gekregen om een PS5 af te komen halen. Van de Disc Edition ontvangen wij voorlopig alleen bundels waarbij Ratchet & Clank: Rift Apart standaard inbegrepen is. Wie een PS5 Disc Edition bij Game Mania heeft gereserveerd maar liever niet deze bundel wilt, blijft op de wachtrij staan en wordt gecontacteerd zodra wij weer PS5 Disc Editions zonder gebundelde game ontvangen van Sony.

Let op: het is nog steeds niet mogelijk om een nieuwe reservering te plaatsen op de PS5 Disc of Digital Edition.

Maar wanneer ontvang ik dan mijn PS5?

Helaas blijft dat koffiedik kijken. Hoewel we steeds leveringen ontvangen is er geen regelmaat waar we ons aan kunnen vasthouden, en daarom is het heel moeilijk voor ons om te voorspellen wanneer je jouw console gaat ontvangen. Om teleurstellingen te voorkomen doen we daarom liever geen beloftes. Je kan hierboven zien tot welke reserveringsdatum we momenteel hebben uitgeleverd.

Zodra wij definitief weten wanneer jouw PlayStation 5 geleverd wordt, stuurt de winkel een bericht naar je. Hoe eerder je hebt gereserveerd, hoe sneller je aan de beurt komt. We vragen je om geduldig te wachten totdat wij contact met je opnemen. Onze klantenservice en winkels kunnen helaas ook niet meer informatie geven.

Kan ik mijn PS5 laten bezorgen in plaats van dat ik het ophaal?

Dit is helaas niet mogelijk. Mocht het niet lukken om naar de winkel te komen of als je dit liever niet doet uit gezondheidsoverwegingen, is het wel mogelijk om de console door een gemachtigde op te laten halen. Zorg ervoor dat de winkel hiervan op de hoogte is, of geef jouw ID en/of Game Mania-klantenkaart mee aan de persoon die de ophaling in jouw plaats zal doen.

Kan ik mijn PS4 inruilen tegen korting op de PS5?

Je kunt gebruikmaken van onze inruilactie en je oude console inruilen tegen korting op de PlayStation 5 of PlayStation 5 Digital. Voor meer informatie kun je op deze pagina kijken of je plaatselijke Game Mania-winkel contacteren. Het is wel belangrijk dat je eerst telefonisch laat weten aan de winkel dat je gebruik wilt maken van deze actie.

Kan ik nog veranderen van Disc Edition naar Digital Edition of andersom?

Het is helaas niet meer mogelijk om van gedachte te veranderen je reservering om te zetten naar het andere model. Je zou dan in ieder geval je plaats in de wachtrij verliezen en onderaan de wachtlijst komen te staan van het andere model. Maar omdat wij momenteel geen nieuwe reserveringen aannemen op beide edities, is ook dat helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn PS5 reservering nog annuleren?

Ja, dit kan in de winkel waar je de reservering plaatste. Indien de aanbetaling contant of per pin is betaald, zal je de volledige aanbetaling in cash terug krijgen. In het geval de aanbetaling is voldaan d.m.v. een inruilactie of met een waardebon, wordt deze enkel in waardebon weer uitgekeerd.

Hoe kan ik de PS5 reserveren bij Game Mania?

Het is vanaf 4 februari tijdelijk niet meer mogelijk om via onze webshop of in onze winkels een nieuwe reservering op de PS5 of PS5 Digital Edition te plaatsen. Dit vanwege het enorme succes van deze toestellen in combinatie met de beperkte informatie vanuit Sony omtrent toekomstige leveringen.

Blijf onze website in de gaten houden. Zodra de PS5 opnieuw gereserveerd kan worden, lees je het hier!

Mijn vraag is niet beantwoord.

Als je een specifieke vraag hebt over jouw reservering, kan alleen de Game Mania-winkel waar je je reservering plaatste daar antwoord op geven. Mocht je een andere vraag hebben, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Maak alvast je verlanglijstje

 

Iets lezen tijdens het wachten?