PlayStation 5 Reserveringen bij Game Mania

Het hebbeding van 2021 is zonder twijfel de PlayStation 5. Game Mania verkoopt de PS5, maar hanteert een strikte reserveringslijst.

  Heb je al een reservering geplaatst bij Game Mania? Lees dan verder voor de laatste updates en antwoorden op je vragen.

  Heb je nog geen reservering geplaatst? Het is vanaf 4 februari 2021 tijdelijk niet meer mogelijk om via onze webshop of in onze winkels een reservering op de PS5 of PS5 Digital Edition te plaatsen. Hier lees je er meer over.

Zo staan we er nu voor:

 

PlayStation 5 Disc Edition

Reserveringen uitgeleverd tot:

Eind oktober 2020

Pre-orders gestart in oktober 2019

 

PlayStation 5 Digital Edition

Alle reserveringen uitgeleverd

Momenteel uitverkocht. Blijf deze pagina in de gaten houden voor de laatste updates.

Pre-orders gestart in oktober 2019

 

Laatste update: 04-06-2021

Hoe weet ik dat ik aan de beurt ben?

Icoon van een sms-bericht

1. Je ontvangt een sms-bericht wanneer je PS5 afgehaald kan worden

Icoon van een persoon met een Game Mania-shopper

2. Je kan jouw PS5 ophalen bij jouw Game Mania-winkel

Neem ook zeker onze maatregelen tegen het coronavirus in acht als je naar de winkel gaat. Lees op deze pagina meer over hoe Game Mania omgaat met het coronavirus.

Veelgestelde vragen

Waarom duurt het zo lang?

De combinatie van de enorme populariteit van de PlayStation 5 en een verminderde productiecapaciteit door de gevolgen van het coronavirus, zorgen er samen voor dat er tekorten zijn op PS5-consoles. Sony produceert aan de lopende band nieuwe consoles, maar aangezien de vraag wereldwijd enorm is, kan de schaarste op korte termijn niet opgelost worden.

Maar wanneer ontvang ik dan mijn PS5?

Helaas blijft dat koffiedik kijken. Hoewel we steeds leveringen ontvangen is er geen regelmaat waar we ons aan kunnen vasthouden, en daarom is het heel moeilijk voor ons om te voorspellen wanneer je jouw console gaat ontvangen. Om teleurstellingen te voorkomen doen we daarom liever geen beloftes. Je kan hierboven zien tot welke reserveringsdatum we momenteel hebben uitgeleverd.

Zodra wij definitief weten wanneer jouw PlayStation 5 geleverd wordt, stuurt de winkel een bericht naar je. Hoe eerder je hebt gereserveerd, hoe sneller je aan de beurt komt. We vragen je om geduldig te wachten totdat wij contact met je opnemen. Onze klantenservice en winkels kunnen helaas ook niet meer informatie geven.

Wat als ik niet kan opnemen als ik word gebeld?

We begrijpen dat je niet op ieder moment van de dag aan je telefoon vastgekluisterd zit. Mocht het voorkomen dat we je bellen op een ongunstig moment en je kan niet opnemen, zullen we een voicemail bericht achterlaten. We vragen je dan om zo snel mogelijk terug te bellen. Als je het telefoontje hebt gemist, betekent het niet dat je wordt overgeslagen! Wel is het dan belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met de winkel.

  Tip: Zet het telefoonnummer van je Game Mania-winkel in je telefoon. Dan weet je dat wij het zijn als we je bellen!

Kan ik mijn PS5 laten bezorgen in plaats van dat ik het ophaal?

Dit is helaas niet mogelijk. Mocht het niet lukken om naar de winkel te komen of als je dit liever niet doet uit gezondheidsoverwegingen, is het wel mogelijk om de console door een gemachtigde op te laten halen. Zorg ervoor dat de winkel hiervan op de hoogte is, of geef jouw ID en/of Game Mania-klantenkaart mee aan de persoon die de ophaling in jouw plaats zal doen.

Kan ik mijn PS4 inruilen tegen korting op de PS5?

Je kunt gebruikmaken van onze aantrekkelijke inruilactie en je oude console inruilen tegen korting op de PlayStation 5 of PlayStation 5 Digital. Voor meer informatie kun je je plaatselijke Game Mania-winkel contacteren. Let op: het is wel belangrijk dat je eerst telefonisch laat weten aan de winkel dat je gebruik wilt maken van deze actie.

Kan ik nog veranderen van Disc Edition naar Digital Edition of andersom?

Het is helaas niet meer mogelijk om van gedachte te veranderen je reservering om te zetten naar het andere model. Je zou dan in ieder geval je plaats in de wachtrij verliezen en onderaan de wachtlijst komen te staan van het andere model. Maar omdat wij momenteel geen nieuwe reserveringen aannemen op beide edities, is ook dat helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn PS5 reservering nog annuleren?

Dat kan, maar vanwege de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid is het niet mogelijk om hiervoor zonder afspraak langs te komen. We vragen je om telefonisch contact op te nemen met de winkel om een afspraak met tijdslot te maken. Indien de aanbetaling contant of per pin is betaald, zal je de volledige aanbetaling in cash terug krijgen. In het geval de aanbetaling is voldaan d.m.v. een inruilactie of met een waardebon, wordt deze enkel in waardebon weer uitgekeerd.

Hoe kan ik de PS5 reserveren bij Game Mania?

Het is vanaf 4 februari tijdelijk niet meer mogelijk om via onze webshop of in onze winkels een nieuwe reservering op de PS5 of PS5 Digital Edition te plaatsen. Dit vanwege het enorme succes van deze toestellen in combinatie met de beperkte informatie vanuit Sony omtrent toekomstige leveringen.

Blijf onze website in de gaten houden. Zodra de PS5 opnieuw gereserveerd kan worden, lees je het hier!

Mijn vraag is niet beantwoord.

Als je een specifieke vraag hebt over jouw reservering, kan alleen de Game Mania-winkel waar je je reservering plaatste daar antwoord op geven. Mocht je een andere vraag hebben, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Maak alvast je verlanglijstje

 

Iets lezen tijdens het wachten?