Beschikbare PlayStation 5 consoles

 
 
games inruil extra korting
controller inruil extra korting
games inruil extra korting
controller inruil extra korting

EXTRA VOORDELEN MET XP

 

Met het inruilen en verkopen van USED games en consoles doe je dubbel voordeel!

Met Game Mania XP kan je voor het aan- en verkopen van used producten verschillende badges unlocken en zo tot wel 1200 coins extra ontvangen!

 


Veelgestelde vragen

Kan ik de opslagcapaciteit van mijn PS5 vergroten?

Dan kan! Het basisgeheugen van de PS5 is ongeveer 825GB, waarvan ongeveer 150GB wordt gebruikt voor het besturingssysteem van de console. In de praktijk houd je hierdoor ‘maar’ zo’n 667GB over voor vrij gebruik. Met een compatibele SSD-uitbreiding kun je dat vrije geheugen uitbreiden met 1TB of zelfs 2TB.

Weet je niet goed hoe je een SSD in je PS5 moet installeren? Geen probleem, hier leggen we stap-voor-stap uit hoe je dat moet doen. Toch niet zeker van je stuk? Neem dan contact op met één van onze Game Mania winkels en maak een afspraak met de winkelmedewerker om de SSD volledig gratis in je PS5 in de winkel te laten installeren.

Kan ik mijn PlayStation 5 extra beschermen tegen schade?

Je hebt de mogelijkheid om je PlayStation 5 extra bescherming te geven met Game Mania Protect als je hem in een van onze winkels koopt. Zo game je zonder zorgen en ben je er zeker van dat je gloednieuwe console veilig is. Informeer naar Game Mania Protect in jouw Game Mania winkel, of check alle beschikbare dekkingen en voorwaarden via www.gamemania.eu/protect.

Mijn vraag is niet beantwoord.

Mocht je een andere vraag hebben, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Let op: de klantenservice kan geen informatie verstrekken over voorraad of leveringen.


De beste PS5-games


Pre-order nu al je favoriete PS5-games


Upgrade je gameplay met een extra PS5 controller


De beste accessoires voor je PS5


Haal alles uit je PS5 met PlayStation Plus en tegoedkaarten


 
xp play banner
xp play banner