disney lorcana
Boosters Decks Tins & Boxen Accessoires Alle Lorcana TCG

 

Een wirwar van kleurrijk sterrenlicht verschijnt, steeds helderder en helderder tot het alles is wat je ziet. Wanneer de lichtexplosie afneemt, bevind je jezelf in een wonderlijke nieuwe plek. Welkom in The Great Illuminary, het centrum van een magisch rijk genaamd Lorcana.

Ontdek met Disney Lorcana een meeslepend kaartspel waarin je magische inkten hanteert en de kracht van Lorcana gebruikt om je team van Disney-personages samen te stellen. Sommigen zullen bekende vrienden zijn. Anderen zullen op fantastische wijze opnieuw bedacht zijn.


 

Pokémon TCG  Artwork van Go

Ontdek alle Disney Lorcana producten

 

Klik hier »

 

Nu beschikbaar:


 


 

Lorcana Casual Play event

Of je nu een verzamelaar, een nieuwe speler of een TCG-veteraan bent, Lorcana Play kan je helpen om in contact te komen met andere Illumineers om met ze te ruilen en te spelen.

Game Mania is een officiële Organized Play partner van Disney Lorcana, en dat wil zeggen dat je kan deelnemen aan de officiële Lorcana Casual Play events in onze winkels te Amsterdam Ceintuurbaan en Utrecht.

Blijf voor meer informatie over deze én toekomstige Lorcana Play events steeds de Game Mania Event pagina in de gaten houden.


 

Alles over Disney Lorcana TCG uitgelegd

In augustus 2022 kondigden Disney en Ravensburger een nieuwe samenwerking aan in de vorm van Disney Lorcana, een nieuwe Trading Card Game die de competitie wilt aangaan met de huidige grote namen zoals Pokémon, Yu-Gi-Oh en Magic: The Gathering. Maar wat is Disney Lorcana nu eigenlijk en wat mogen we ervan verwachten? Wij vertellen je in ons BLOG-article het verhaal achter Lorcana, welke personages je op de kaarten mag verwachten, hoe je het spel moet spelen en hoe het zit met Disney Lorcana toernooien.


 

Ontdek nog meer Disney producten


 

Trainer Tip: Met Game Mania XP verzamel je nog voordeliger Pokémon TCG!

Spaar met elke aankoop coins voor kortingsbonnen

Krijg 500 bonus coins voor elke pre-order!

Unlock badges, zoals de Pokémon Master badge!

 Ontdek alle voordelen

Bescherm je kaarten met TCG accessoires

Sleeves & Toploaders Mappen & Portfolio's Card Dividers Deckboxen

Gebruik card sleeves of toploaders om je kaarten in perfecte conditie te houden, en bewaar ze in speciaal gemaakte mappen en portfolio's. Maak je collectie compleet met speelmatten en deckboxen!