hro logo

 

Boosters Decks Accessoires Alle Hro TCG

Maak je klaar om met Hro DC een wereldberoemd universum te verkennen op een compleet nieuwe manier! De Hro DC producten zijn officieel gelicenseerde ruilkaarten gebaseerd op je favoriete superhelden uit het DC Universum, of moeten we zeggen Multiversum. Elke kaart is ontworpen aan de hand van prachtig artwork uit de meer dan 85-jarige DC-geschiedenis.

Deze ruilkaarten worden uitgebracht door Cartamundi, het Belgische bedrijf dat al twee decennia de productie van Trading Card Games als Pokémon, Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh! en andere favorieten in het genre voor haar rekening neemt op Turnhoutse bodem. De toekomst van verzamelen en ruilen is eindelijk hier! Welkom in de unieke wereld van Hro DC!

 
hro qr

Wat is Hro? 

Op de achterkant van elke fysieke Hro ruilkaart staat een QR-code die deze verbindt met zijn digitale "tweeling" in de Hro mobiele app (beschikbaar via Apple & Google Play stores), die wordt gevalideerd en ondersteund door de veiligheid van blockchaintechnologie. Zodra de fysieke en digitale tweeling zijn gekoppeld, bieden de Hro-app en webplatform kopers toegang tot een wereldwijde marktplaats om hun een weg te kopen, verkopen en ruilen naar een complete collectie. Dit innovatieve model biedt ook een 360° fan-engagementplatform waar jullie kunnen concurreren om de zeldzaamste kaarten te ontdekken, bovenaan de community-rangschikking kunnen stijgen en de kans krijgen om speciale beloningen te winnen.
Het is overigens niet zo dat Hro alleen verbonden is aan DC Comics. Cartamundi heeft plannen om zijn Hro merk ook uit te breiden met andere licenties uit de wereld van entertainment. 

 

Hoe herken je een Hro-kaart?

Een Hro-kaart bevat de volgende informatie: de zeldzaamheid, de verzamelcategorie, de kaartnaam, de muntnummer en natuurlijk het adembenemende artwork van DC Comics. Holografische ruilkaarten zijn gegarandeerd in elke booster pack die je koopt! Elke individuele flowpack bevat zeven of acht ruilkaarten met minstens één holografische kaart per pack.

Matte vs Holo: Meeste hybride kaarten zijn geïllustreerd met een knappe matte finish, maar in elke pack vind je ook gegarandeerd een holografische kaart. 

Munt Nummer: Elke kaart is uniek door het muntnummer op de rechteronderkant van de kaart. Hoe lager het muntnummer, hoe hoger de score de kaart heeft in de Hro mobiele app. Met een hogere score stijg je naar de top van de leaderboards.  

hro card components
 

Rarities

Een pack kan willekeurige ruilkaarten bevatten uit de onderstaande collectietiers, met de volgende kansen in elk pack:

• 40,964% Common
• 27,515% Uncommon
• 17,12% Superior
• 11,851% Epic
• 2,473% Legendary
• 0,075% Mythic
• 0,002% Hro 

Houd je vast aan je cape! De Chapter 4 hybride ruilkaarten collectie introduceert de zeldzaamste tier tot nu toe voor elke Hro hybride collectie - De Hro Tier. Deze kaart heeft een holografische afwerking en toont een adembenemend beeld van Superman. Er zijn slechts 150 van deze kaarten... Ervaar de spanning van de jacht!

hro card tier
 

Chapter 4 

Hro is verheugd om een gloednieuw hoofdstuk hybride ruilkaarten te onthullen. De hybride ruilkaarten collectie van Chapter 4 komt met nieuwe 156 kaarten. De Chapter 4 hybride ruilkaarten collectie is een buitengewone showcase van adembenemende illustraties van iconische superhelden en -schurken die fans door de jaren heen hebben betoverd... zoals The Flash, Batman, Wonder Woman en Harley Quinn.

Alle HRO DC producten:

 

Premium packs

Er zijn twee premiumkaarten in deze collectie die alleen te vinden zijn in de 4-Pack & 8-Pack Premium pakketten, en ze bevatten originele illustraties van Batman en Supergirl. Je krijgt beide gegarandeerd in elke 8-pack!
Bovendien zijn er zeer zeldzame Mythical Packs te winnen, die alle vier Mythic-tier kaarten in de collectie bevatten. Alle details over deze zeldzame packs zijn hieronder te vinden!

Zeldzame Mythical Packs
De jacht is geopend op de zeldzaamste van de zeldzame! Van de Mythical Cards worden telkens 1.000 kaarten gedrukt. De gelukkigste Hros zullen zeldzame 7-kaart Mythical Packs openen, die alle VIER Mythic-tier kaarten uit de Chapter 4 hybride ruilkaarten collectie bevatten, TWEE holografische Legendary-tier kaarten uit de Multiverse-kaarten van de collectie, en EEN Legendary-tier kaart uit de "The Flash" Filmkaarten van de collectie.

 

Koop / Verkoop / Ruil

Om de top van de ranglijsten te bereiken, moet je je ruilvaardigheden versterken, ofwel rechtstreeks op de Hro-marktplaats of daarbuiten als je dat liever hebt. Onderhandel met kopers, verkopers en andere handelaren om je droomselectie van kaarten samen te stellen. Alle activiteit op het Hro-platform wordt heldhaftig ondersteund door blockchaintechnologie die bewijs van authenticiteit en eigendom biedt voor elk activum, zodat je met vertrouwen kunt ruilen, ongeacht je ervaring.

hro trade card
 

SNAPSHOTS

Naast het vrijspelen (scannen) van je fysieke kaart naar een digitale kaart doet Hro het ook in de andere richting. Van je digitale kaartcollectie nemen we een bepaald ogenblik een snapshot van de Hro leaderboards van die specifieke release. Wanneer je bovenaan de lijst staat (uitsluitend weggelegd voor de hardcore verzamelaars onder) kan je unieke fysieke rewards winnen op basis van je digitale verdiensten. Op basis van de snapshot van 15 februari 2024 zullen er maximaal tien Beloningskaarten zijn met originele illustraties beschikbaar voor de die-hard Hros die meedoen met dit avontuur! Negen unieke kaartontwerpen zullen worden gemaakt nadat de Hro Pioniers hebben gestemd over negen personages die in de set zullen verschijnen. Alle negen individuele kaarten hebben de mogelijkheid om samen te smelten tot één holistisch, samengesteld beeld. Een extra 10e oversized "jumbo" kaart met het volledige composietbeeld met een andere kleurbehandeling wordt beloond aan de Top 25 Chapter 4 hybride ruilkaarten verzamelaars wereldwijd!

Lees meer over de Beloningen op de blog: https://hro.gg/blog/

Hro hybride ruilkaarten zijn officieel gelicenseerd door Warner Bros. Consumer Products en DC.

DC LOGO en alle gerelateerde personages en elementen © & ™ DC. THE FLASH en alle gerelateerde personages en elementen © & ™ DC en Warner Bros. Entertainment Inc. (s23)

 
 

 

Ontdek nog meer DC producten