Kirby en de vergeten Wereld

Kirby en de vergeten Wereld

Ontdek een nieuw 3D-Kirby-avontuur in een mysterieuze wereld.

Kirby betreedt een nieuwe dimensie in zijn volgende avontuur op de Nintendo Switch! In deze nieuwe game kunnen spelers vrij rondlopen in 3D-gebieden en bekende kopieerkrachten van Kirby gebruiken. Wat staat Kirby te wachten wanneer hij een mysterieuze wereld vol verlaten gebouwen uit een oude beschaving verkent?

Kies uw kleur

Kirby en de vergeten Wereld product image

Kies uw maat

NVT
Compatible met: Nintendo Switch
Levering 2-3 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Extra korting met Game Mania XP (meer info)
  • Winnaar Beste Winkelketen van Nederland
    categorie Speelgoed & Games

Kirby en de vergeten Wereld

Ontdek een nieuw 3D-Kirby-avontuur in een mysterieuze wereld.

Kirby betreedt een nieuwe dimensie in zijn volgende avontuur op de Nintendo Switch! In deze nieuwe game kunnen spelers vrij rondlopen in 3D-gebieden en bekende kopieerkrachten van Kirby gebruiken. Wat staat Kirby te wachten wanneer hij een mysterieuze wereld vol verlaten gebouwen uit een oude beschaving verkent?

4.7
(14)
(3)
(1)
(0)
(0)
Tony
Ik vind het een leuke game voor de juiste prijs. En wat ook leuk is is de speler die mee kan spelen.
Super spel
Ik dacht eerder dat het alleen voor kinderen leuk zou zijn, maar dat is niet het geval. Als je van Mariospellen houdt, vindt je dit misschien ook wel wat. Heb de andere spellen van Kirby ook gekocht.
leuk spel.
Onze zoon is er heel erg blij mee.
Kirby zoals Kirby moet zijn
Het is een geweldige game, ik verwachte eerst dat het een hele makkelijke game was maar er zit genoeg uitdaging in voor wie dat zoekt. Meer dan genoeg collectables en challenges voor uren vermaak. Ik ga voor de 100% clear met deze game
Mooie grafics en makkelijk te spelen
Leuke spel voor mijn dochtertje, speelt m graag en vind m wel geinig.
Gekocht voor de vriendin maar zelf in gebruik
Ik speel hoofdzakelijk racegames. Af en toe ter ontspanning Mario. Kirby had ik gekocht voor mijn vriendin ( ook gamer ) maar ik betrap me er op ook vaak mee te spelen. In wezen is dit een soort Mario odyssey maar dan met Kirby. Heel leuk spel !
Kirby
Beetje kort
Ik vond het veel te kort een best saai dus eigenlijk alleen leuk voer kinderen van 7.
vermakent
Ik vind het een leuke game alleen 1 ding bandana-waddel dee kan niet zoveel.
Geweldige game
Muziek!
Episch einde
Secrets zoeken
Muziek staat niet op spotify
Teveel eindbasen in het laatste level
Leuke game. Veel te ontdekken zoals secrets. De werelden zijn mooi gemaakt en de muziek is geweldig.
Cuteste kirby spel ooit!
heel mooi spel
voor casual players
een beetje kort
Dit spel is het perfecte spel om met een vriend te spelen of alleen! Het is niet te moeilijk dus het is perfect voor een casual player. Het verhaal is ook heel leuk om te volgen! Zeker een aanrader dus!
Beste spel ooooit!!!
Voor jong en oud
Geen verveling
Verschillende genres
Er moet een bundel met de game en Amibo komen
Ik ben zelf 10 jaar en ik ben al bij de Oasis van Kirby en de vergeten wereld het is een aanrader voor jong en oud mijn moeder vind het spel super mooi ik vind de omgevingen super. Kirby heeft allemaal nieuwe krachten mijn favoriet is het zwaard. Draken vuur is ook super iedereen die dit leest kooooooppppoopeeeeeeennnn!!!!! 😅😅
Eerste 3D Kirby game en gelijk geweldig
hele mooie graphics
geweldige eindbazen
gave kopieerkrachten (zoals vuur etc.)
Nadat ik deze game voor 35 uur heb gespeeld en deze game volledig heb uitgespeeld kan ik zeggen: Het is perfect. Het is alles wat een Kirby game moet zijn en het perfectioneert alles in wat het wil zijn. Ik heb erg van deze game genoten, dus het is zeker een aanrader
De eerste Kirby in een 3D wereld
Speelbaar met Max. 2 spelers
Niet leeftijd gebonden
Veel leuke en creatieve eindbaas gevechten
Wat een super mooi spel. Elke wereld heeft zijn eigen charme, en de levels zijn super uitgebreid en zetten je ertoe Kirby’s nieuwe krachten te ontdekken. Deze game is ook zeker aan te raden aan degene die hebben genoten van de super Mario odyssey game. Want veel ideeën uit die game komen ook terug in deze game. Zeker weten ook het spelen waard als je nog niet eerder een Kirby game hebt gespeeld. *Ben jij iemand met minder game-ervaring, of is deze game voor iemand met minder game-ervaring? Geen probleem, want je kan de moeilijkheid van de game naar moeilijk of makkelijk instellen.

Lees alles Lees minder

Het beste Kirby-avontuur tot nu toe
Leuke en unieke levels
Vrij diepe combat en eindbaasgevechten
Schattig!
Eerder matig verhaal
Kort
Kirby en de vergeten Wereld is de eerste Kirby game in 3D, en slaagt meteen de nagel op de kop. Het verhaal is enorm simpel, maar hoort ook niet de focus van het spel te zijn. Kirby komt terecht in de vergeten wereld en moet de Waddle Dees redden van de gemene Beast Pack. Meer is er eigenlijk niet aan, maar gelukkig is er de fantastische gameplay om te compenseren voor die matige vertelling. 'Kirby en de vergeten wereld' is een platformer, en onze roze vriend Kirby kan zweven en de krachten van vijanden overnemen om alle hoeken van de vergeten wereld te verkennen. De game heeft een eerder lineaire levelstructuur en is geen volledige sandbox, maar dat is ook niet nodig. Elk level hier is uniek, en met de tientallen kopiëerkrachten die spelers zullen tegenkomen kan elk obstakel op een andere manier benaderd worden. Ook de eindbaasgevechten die Kirby af en toe moet trotseren wil ik even aanhalen, omdat de game een redelijk diep vechtsysteem heeft. De verschillende kopiëerkrachten bieden al veel variatie, maar kirby kan ook aanvallen ontwijken door met de juiste timing opzij te rollen. Kirby-spellen zijn normaal gezien heel kort, en dat is hier ook het geval. Om het einde van het spel te bereiken kwam ik aan ongeveer 8 tot 10 uur. Daarbovenop zijn er wel heel wat extra missies en een redelijk stevige postgame, dus spelers die voor de volledige 100% willen gaan zullen toch een paar uurtjes kwijt zijn. Sommigen zullen de prijs wat zwaar vinden voor de lengte en de hoeveelheid content van het spel, maar dat hangt natuurlijk van persoon tot persoon af. Al bij al is 'Kirby en de vergeten Wereld' een fantastisch tof spel, en is het een stap in de juiste richting voor Kirby. Ik kan al niet wachten wat de toekomst voor onze roze vriend brengt.

Lees alles Lees minder

Productspecificaties

Spelmodi Singleplayer
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Nederlands
PEGI leeftijd 7
Uitgever Nintendo
Releasedatum 25.03.2022
EAN 045496429294
Compatibel met Nintendo Switch
Genre Platform, Adventure

Koop nu

Kirby en de vergeten Wereld product image
Kirby en de vergeten Wereld
Levering 2-3 Werkdagen

Game Trailers