New Pokémon Snap

New Pokémon Snap

Maak je klaar voor New Pokémon Snap, een gloednieuw avontuur voor de Nintendo Switch dat gebaseerd is op het klassieke Pokémon Snap voor de Nintendo 64. In New Pokémon Snap verken je woestijnen, jungles en nog veel meer terwijl je Pokémon fotografeert en tot nu toe onbekende gedragingen van Pokémon waarneemt.

 • Verken prachtige eilanden
 • Ontdek allerlei wilde Pokémon
 • Neem schitterende foto's van Pokémon
 • Maak je Pokémon Photodex compleet

 

Kies uw kleur

New Pokémon Snap product image

Kies uw maat

NVT
Levering 2-3 Werkdagen
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Extra korting met Game Mania XP (meer info)
 • Winnaar Beste Winkelketen van Nederland
  categorie Speelgoed & Games
Unlock Pokémon GO XP badges én 151 XP coins wanneer je je in-game Pokémon GO team laat zien aan één van onze medewerkers in één van onze winkels/

New Pokémon Snap

Maak je klaar voor New Pokémon Snap, een gloednieuw avontuur voor de Nintendo Switch dat gebaseerd is op het klassieke Pokémon Snap voor de Nintendo 64. In New Pokémon Snap verken je woestijnen, jungles en nog veel meer terwijl je Pokémon fotografeert en tot nu toe onbekende gedragingen van Pokémon waarneemt.

 • Verken prachtige eilanden
 • Ontdek allerlei wilde Pokémon
 • Neem schitterende foto's van Pokémon
 • Maak je Pokémon Photodex compleet

 

4
(98)
(44)
(33)
(30)
(6)
Nu begrijp ik het.
Ik heb Pokemon snap op de N64 nooit begrepen. Vond het vaak erg houterig. Toch wilde ik deze game een kans geven. En daar ben ik erg blij mee geweest. Het kleurgebruik, het ontwikkelproces, alles aan deze game is wholesome en mooi om naar te kijken!
Heerlijk rustig en prachtig spel
Geweldig spel voor de Switch en prachtige graphic’s en ook fijn dat er een gratis uitbreiding bij kwam met meerdere routes, locatie en een extra functie op een al bestaande route.
Nieuw leven in geblazen
Het mooiste spel op de Nintendo Switch
Unieke interacties én animaties van de Pokémon
Erg veel levels
Voor ik wil beginnen, vermeld ik even hoe prachtig dit spel is! Er zijn erg veel locaties met zowel een dag- als nachtversie en die locaties hebben ook levels (van één tot en met drie) waardoor je gemotiveerd bent om verder te spelen. Ook de taken van de NPC’s geven je leuke en toch uitdagende taken om te voltooien. Je kunt niet alleen foto’s nemen van Pokémon, maar ook appels en Illumina-orbs naar ze gooien of een muziekje afspelen. Daardoor merk je op hoeveel interacties er wel mogelijk zijn tussen alle verschillende Pokémon. Je voelt je precies alsof je in de reeks zit of een verwonderd kind, afwachtend wat er nu zal gebeuren. Laatst was er zelfs nog een gratis update met maar liefst drie nieuwe levels. Dit spel is zeer verfrissend zeker vergeleken met de main series games Pokémon Sword en Shield die wel geld vragen voor extra content en matige graphics hebben.

Lees alles Lees minder

Mega plezant
prachtige soundtracks
goede graphics
leuk verhaal
Als Pokémon fan wilde ik dit spel een kans geven om de wilde Pokémon in hun natuurlijke habitats te kunnen observeren. Dit spel overtrof al mijn verwachtingen en ik ga uitleggen waarom. De gedragingen en interacties die Pokémon hebben (alleen of met elkaar) zijn echt fascinerend om te ontdekken. De natuurlandschappen zijn heel mooi en trekken je er helemaal in. Je voelt je als het ware een bioloog op expeditie (met een fototoestel als instrument). Je kan de Pokémon op verschillende (geheime) manieren laten gedragen door kettingreacties te veroorzaken. Dat is het interessante en ook realistische aspect eraan. Bijvoorbeeld, je gooit een appel tegen een Pokémon. Deze rent vervolgens weg en botst later tegen een andere Pokémon waardoor ze beginnen te vechten. Het spel zit vol met dit soort geheime interacties, je moet gewoon experimenteren met hoe je deze activeert! Het is zo leuk! De graphics zijn super, het geluid en de muziek prachtig... Het is een onverwacht meesterwerk. Dit is meer dan een game waar je gewoon foto's moet trekken. Er zit een verhaal achter: jij als bioloog moet een bepaald natuurlijk fenomeen gaan onderzoeken in de verschillende biotopen. Het is zo avontuurlijk, ondanks dat het spel rustgevend is. Het spel kan je heel lang blijven spelen, zeker als je alles wilt ontdekken. Ik heb nu meer dan 40 uur gespeeld en ben nog steeds niet dichtbij met alles te ontdekken. Ondanks dat het spel rustgevend is, kan het ook uitdagend zijn. De kettingreacties veroorzaken is niet altijd gemakkelijk! Ja echt, voor Pokémon fans is dit een must-have. Voor mensen die zich niet echt als fan van de franchise beschouwen kan ik dit nog steeds aanraden. Ik geloof dat iedereen plezier aan dit spel kan beleven.

Lees alles Lees minder

Leuker als verwacht
Mooie graphics
Leuk concept
Veel te ontdekken en te zien
Vroeg nooit Pokemon Snap gespeeld, ik had dus geen idee wat ik ervan moest verwachten. Het spel zag er echter heel leuk uit van wat ik ervan had gezien. Dit is echt een aanrader het is leuker als dat ik had verwacht
Leuk spel
Mooie kwaliteit
Fijn spel
Nog nooit gehaperd of bleef vast hangen
Ik vind Pokemon Snap een leuk spel het is fijn om na 20 jaar (denk ik) terug een soort van vervolg van Pokemon snap te krijgen.De graphics zijn ook heel mooi. ik had ook nog nooit een beetje gehaperd of zo dat het scherm bleef vast hangen.Ik vind het niet het beste spel van Pokemon maar ik ben wel blij met mijn aankoop
Ga op safari en ontdek talloze Pokémon
Vul je fotodex door plaatjes van Pokémon te maken
Ontdek verschillende en mooi vormgegeven levels
Een relaxte maar zeer vermakelijk fotosessie
Je moet vaak dezelfde levels overnieuw doen
Ontzettend leuk om te zien dat de Pokémon snap serie nu een nieuw leven in wordt geblazen op de Nintendo Switch. Ik vind het fijn om te zien dat Pokémon uit verschillende regio’s samenkomen. Zo heb je een diverse groep Pokémon om zo goed mogelijk op de foto te zetten. Dat doe je allemaal door je in de Neo-one voort te bewegen (een karretje dat je automatisch door het level laat voortbewegen). Er zijn verschillende levels te ontdekken met hun eigen weersomstandigheden, waardoor je elke keer weer andere type Pokémon tegenkomt in bepaalde levels. Als je je Expeditie punten worden verhoogd in de levels die je aan het spelen bent verschijnen er andere Pokémons en kan je zelfs nieuwe routes ontdekken en de levels in de nacht beleven. Je Expeditie punten worden verhoogd op basis van de waarderingen van professor Mirror. Hij geeft je punten voor de foto’s die je gemaakt hebt. Voor alle creatievelingen is het ook mogelijk om foto’s te editen met stickers en filters. Daarna kan je je eigen creaties delen met de hele wereld mocht je dat leuk vinden. Zeker leuk om te zien dat de game zich zo heeft uitgebreid tegenover het origineel.

Lees alles Lees minder

Fantastisch spel vol leven
Echt een fantastisch spel als je van fotografie en/of Pokémon houdt. Waar de afgelopen jaren Pokémon heel stijf en leveloos eruit zag (denk Sword/Shield), is dit spel bomvol leven. De Pokémon doen dingen, ze interacten met hun omgeving en met elkaar, en ook met de speler zelf. Geen Winguls meer die stil op 1 plek hangen en af en opeens 180 graden omdraaien. Geen eindeloze idle-animation loop meer. Het zijn opeens geloofwaardige wezens geworden vol persoonlijkheid. De graphics zelf zijn ook nog eens veel beter dan elk voorgaand Pokemon spel, en on-par met wat je van een Switch titel kan, en zou moeten verwachten. Elke keer als je een nieuw parcours unlockt is het weer een heerlijke verassing om te zien welke Pokemon er nu weer zullen zijn. Het voelt voor veel van de beestjes aan alsof ik ze nu pas voor het eerst zie, ondanks dat ik ze al jaren ken. Het spel heeft een X aantal boss fights, die af en toe pittig kunnen zijn, maar ook weer tot mooie kiekjes leiden. Als je helemaal niets met fotografie hebt, en ook nooit in spellen de neiging voelt om op mooie plekken screenshots te nemen, is dit spel misschien minder geschikt voor je, alhoewel je mogelijk nog steeds voldoening kunt krijgen uit het verzamel aspect van het compleet krijgen van de Photodex. Ik ben in als grote Pokéfan, en hobby fotograaf in ieder geval enorm verrast met hoe goed dit spel is, zeker met mijn lage verwachtingen van Pokémon in het algemeen de afgelopen jaren. Om dan wel nog een puntje van kritiek te leveren: Om het spel te 100%en zul je de requests moeten voltooien, en die zijn vaak erg lastig en tedious. Maar, dit is uiteraard niet nodig voor het verhaal.

Lees alles Lees minder

Pictureee timeee
Makkelijk te spelen
Kinderen kunnen het ook spelen
Leuk in de japanse taal als voices
Super mooi gemaakt heb er al uren in zitten wil alles unlocken
Echt een top spel :-)
Mooi gemaakt
Rustgevend
de NEO ONE niet zelf kunnn besturen
Het is super om al die pokemon te fotograferen. Alleen jammer dat je niet zelf de NEO ONE kan besturen
Super leuk spel
super
Hele mooie grafics en een leuke afwisseling van de rpg pokemon games.
Prachtig spel
Wat anders de andere Pokemon spellen en het spel is prachtig gemaakt! Alles is het spel is kwa zicht een hele verbetering vergeleken met andere Pokemon spellen
Veel speelplezier
Echt een leuk spel. Leuke gimmicks en vooral requests vervolledigen vind ik leuk! Er zijn ook enorm veel hidden passages.
Geweldige nostalgie trip
Alles uit de originele is verbeterd
Heel ontspannend
niet iets wat elke pokemon fan leuk zou vinden
Ik heb de originele pokemon snap uit 1999 gespeeld, en met New pokemon snap hebben ze eigenlijk alles verbeterd. Ik heb alle levels unlocked, maar toch blijf ik maar spelen. Een geweldige game om te spelen om te relaxen, mits het je ding is. Want om eerlijk te zijn, deze game is niet voor iedereen. Vooral als je het koopt voor de volle prijs, dus ik raad aan om eerst video's ervan op te zoeken om zeker te weten of het je wat lijkt.

Lees alles Lees minder

Mooie Pokemon game met uren plezier
Prachtig gedaan. Elke keer ontdek je weer iets nieuws. Ook de edit functie maakt het grappig. Een mooie bezigheid game tot de volgende er al aan gaan komen.

Productspecificaties

Spelmodi Singleplayer
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Grof taalgebruik
Ontwikkelaar Bandai Namco Studios
Uitgever Nintendo
Releasedatum 30.04.2021
EAN 045496427351
Thema Pokémon, Anime
Genre Adventure

Koop nu

New Pokémon Snap product image
New Pokémon Snap
Levering 2-3 Werkdagen

Game Trailers