The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom

GM keuze

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom

Beleef een episch avontuur op het land van en in de lucht boven Hyrule.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven.

Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? 

Kies uw kleur

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom product image

Kies uw maat

NVT
Levering 2-3 Werkdagen
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Extra korting met Game Mania XP (meer info)
  • Winnaar Beste Winkelketen van Nederland
    categorie Speelgoed & Games
GM keuze

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom

Beleef een episch avontuur op het land van en in de lucht boven Hyrule.

In dit vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild bepaal je zelf welk pad je aflegt door de prachtige landschappen van Hyrule en op de mysterieuze eilanden die in de lucht zweven.

Weet jij het met Links nieuwe vaardigheden op te nemen tegen het kwaad dat het koninkrijk bedreigt? 

4.4
(390)
(86)
(64)
(31)
(13)
Als je een Nintendo Switch hebt, moet je deze game hebben
Als je The Legend of Zelda: Breath of the Wild hebt gespeeld en leuk vond, dan ga je deze game nog veel leuker vinden. Alles wat in die game zat, is hier beter en meer. Het verhaal, de quests, de combat. Super toffe game waar je zeker 50-60 uur mee zoet bent. Zeker zijn geld waard!
150 uur aan besteed en het is niet genoeg
wereld en meer
voice acting
graphics
Gameplay
Er zijn onwijs veel dingen te doen; denk aan shrines, kleine en grote side quests, de wereld verkennen, het houdt niet op! Ik heb laatst de game 100% uitgespeeld, en het heeft met 160 uur geduurd. Op het einde hoopte ik dat ik meer kon vinden, want in elke hoek van deze wereld ziet iets moois verborgen!
Jammer dat ik geen zes sterren kan geven.
Zelda. 5 sterren.
Meesterlijk gewoon
mooi spel
voor liefhebbers van avondturen games
het is gewoon erg tof allemaal
Goede game heel avontuurlijk je bent altijd wel op zoek naar voorwerpen die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een voertuig te bouwen, je bewandeld zo nu en dan grotten bergen of je beland weer in een gevecht met lastige wezens, het spel heeft alles wat een game goed maakt, en dat is de uitdaging zelf
Beste zelda game tot nu toe!
Deze game heeft mij letterlijk uit mijn depressie geholpen. De manier gewoon hoe vrij je ook bent in deze game is verfrissend en voelt niet hard in je hoofd zoals andere RPG’s. Het is geweldig en echt al het geld waard!
Zeg maar dag tegen je vrije tijd
Verhaallijn en graphics
Mogelijkheid om voertuigen te bouwen
Vanaf het moment dat ik het spel gestart heb, is deze niet meer uit de Switch gekomen. Nu ruim 100 speeluren in zitten en kom nog steeds nieuwe dingen tegen.
voelt meer als een DLC
grotere map
interessant verhaal
extra abilities
zeer gelijkaardig aan BOTW
snel repetitief
er zijn nieuwe plaatsen om te verkennen maar ze zijn zeer leeg en het word snel saai. de tempel mechanieken zijn praktisch hetzelfde als in BOTW en de algemene map is ook zo goed als hetzelfde. het voelt eerlijk gezegd alsof ik BOTW opnieuw aan het spelen ben maar dan met een net iets andere inkleding. buiten de ultrahand en de mogelijkheid om machines te bouwen is er weinig vernieuwing.

Lees alles Lees minder

Noice
Toit goed spel leuk mooi 👍
Erg mooi en leuk spel
Mooi vormgegeven in een prachtige open wereld. Ook voor iemand die met dit spel voor het eerst in de Zelda reeks komt is het prima te spelen.
een woord geweldig
ik speel al vanaf de eerste zelda ooit ,, en dat was een proefversie op de cdi was een testschijfje toen beeldplaat uitgevonden werd ,, ik weet niet of het goed geschreven staat maar sindsdien zelda verslaafd ,,, maar de totk die slaat alles!!! ik merk wel dat ik ouder ben voortaan 61 want moet meer moeite toen haha,,,, maar gogogo wat een game !!!!!!

Lees alles Lees minder

Helemaal top
Geweldig, heb het gekocht voor als cadeautje voor mijn 18-jarige broer, hij is er helemaal gek op
Topper
Topspel, zeker het kopen waard
geweldig
spel van het jaar, geweldige graphics. superleuke puzzels en vrijheid in het bouwen.
Zelda TotK: zo goed als perfect
prachtige wereld
Grote
Fantastisch veel te doen en ontdekken
Machines bouwen en monsters bevechten
Geen Darknuts
De wereld is nog groter dan in Breath of the Wild en er is heel veel te doen, je blijft nieuwe dingen ontdekken en je vermaken en het ziet er prachtig uit. Doordat je nu met machines kan bouwen, kan je je ook creatief uitleven terwijl je lol trapt in Hyrule, en af en toe misschien ook eens verder gaat in het intrigerende verhaal. Het enige dat mist voor absolute perfectie in een Zelda spel zijn Darknuts, toch wel de beste tegenstanders. Doordat monsters nu hoorns hebben die ze ook in gevechten gebruiken, zijn die wel zelfs nog leuker geworden.

Lees alles Lees minder

Game of the year
Enorme veel dingen om te ontdekken
Je verbeelding wordt op de proef gesteld
Er zijn veel dingen te doen naast de tempels
- Dingen bouwen is heel leuk en je kunt praktisch alles doen. Aangezien klimmen niet zo leuk is, zijn er nu veel meer alternatieven. Hetzelfde bij verplaatsing; mijn paard wordt veel minder gebruikt nu ik gewoon een automobiel kan bouwen. - Sommige locaties, zeker in de lucht, zijn moeilijk te bereiken waardoor ze je echt aansporen om iets te maken. Je moet dus opnieuw dingen op jouw manier oplossen zoals in de voorganger. - Er zijn veel nieuwe vijanden die opnieuw een andere tactiek en zwakke plek hebben. (De Gleeok is mijn favoriet!) - De Sheikah slate zit niet meer in deze game, maar je kunt praktisch alles ervan uitvoeren met items: bommen gooien doe je via bombloemen, ijsvruchten voor ijsblokken et cetera. - De nieuwe vaardigheden zijn fantastisch en vloeien heel goed samen. Zo kun je bijvoorbeeld met ultrahand een stuk hout vastpakken, het laten vallen, terug gaan in de tijd en dan plafondduiken om zo een hogere plek te bereiken. - De kaart is drie keer zo groot en het koninkrijk is ook nog eens grotendeels veranderd: de heropbouw is bezig, de vulkaan is gekalmeerd, … - Het nederrijk is gigantisch en heeft lichtwortels op de plekken waar er tempels boven de grond staan. Zo vind je gemakkelijker tempels! - Er zijn opnieuw 900 koroks te vinden, zowel in de lucht als op de bodem. Er zijn ook een heleboel nieuwe outfits, inclusief de oude en DLC. - Ik heb (persoonlijk) de indruk dat de tempels moeilijker zijn dan in BOTW. De naakte strijden zijn een uitdaging en er zijn gelukkig geen puzzels met motion controls. - De herinneringen zijn een stuk gemakkelijker te vinden dankzij de hiërogliefen op de grond die gigantisch zijn (in BOTW waren er een paar moeilijk te vinden). - De verhaallijn is grootser en heeft effectief verband met die plekken waar je naartoe reist. - Kortom: een echte aanrader, ook voor mensen die BOTW al hebben gespeeld!

Lees alles Lees minder

Productspecificaties

Spelmodi Singleplayer
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels, Nederlands
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Grof taalgebruik
Ontwikkelaar Nintendo
Uitgever Nintendo
Releasedatum 12.05.2023
EAN 045496478742
Thema Legend of Zelda
Genre Action, Adventure

Koop nu

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom product image
The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom
Levering 2-3 Werkdagen

Game Trailers