EA Sports FC 24 bij Game Mania

 

Spaar coins met Game Mania XP en ontvang extra korting!

Klant beoordeling van 8,7/10 gebaseerd op 46.157 reviews

Winnaar Beste Winkelketen van Nederland
categorie Speelgoed & Games

Alles voor fans van EA Sports FC 24

 
 
 

Dit is EA Sports FC 24

Ontdek meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities in de meest authentieke voetbalervaring die ooit is gecreëerd.

HyperMotionV gebruikt volumetrische gegevens van meer dan 180 professionele heren- en dameswedstrijden om ervoor te zorgen dat de beweging van spelers in de game nauwkeurig de actie uit het echte leven op het veld weergeven.

PlayStyles geven sporters dimensies, waarbij gegevens van Opta en andere bronnen geïnterpreteerd worden tot kenmerkende vaardigheden die het realisme en de individualiteit van elke speler verhogen.

De ingrijpend gewijzigde Frostbite Engine levert The World's Game in levensechte details en maakt elke wedstrijd nog meeslepender. Schrijf je eigen verhaal in Managers- en Spelerscarrière en ga met vrienden het veld op met cross-play in Clubs en VOLTA FOOTBALL.

EA Sports FC 24 Gameplay Launch Trailer

De releasedatum van EA Sports FC 24 is 29 september. 

EA Sports FC 24 zal beschikbaar zijn voor de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch en PC.

Ja. Alle bekende spelelementen die je gewoon bent in FIFA, komen gewoon terug in EA Sports FC.

Ja. De licentie voor FIFA heeft EA niet meer, maar alle licenties van competities, clubs en spelers zijn er nog steeds. Er worden zelfs nieuwe competities toegevoegd.

Video URL:
Currently supported: