Boardgames - Bordspellen4492 gevonden

Boardgame keuzehulp
Boardgame keuzehulp
Relevantie Prijs ⇧ Prijs ⇩ A - Z Z - A
Gekozen filters:
Verwijder alle filters
Boardgame keuzehulp
Boardgame keuzehulp

Bordspellen zijn een geweldige manier om je te vermaken. Heerlijk met een paar vrienden of familieleden rond de tafel om eens lekker een potje Monopoly – Super Mario te spelen of juist de vreemdste situaties schetsen in de card game: Exploding Kittens!

Bordspellen hebben meestal een speelbord dat je in het midden van de tafel legt, maar dit hoeft niet. Er zijn ook gezelschapsspellen waarbij iedere speler zijn eigen speelbord voor zich heeft, spellen waarbij je met de spelers samen je speelbord bouwt en gezelschapsspellen waarbij je zelf onderdelen moet verzamelen en je leger of stad moet bouwen.

Ben je specifiek op zoek naar een boardgame met speelkaarten? Kijk dan bij alle kaartspellen die Game Mania te bieden heeft. Een kaartspel is soms makkelijker mee te nemen dan een bordspel, maar ook een kaartspel kan verschillende bordspel elementen bevatten. Er zijn spellen die bestaan uit een speelbord, kaarten en dobbelstenen. Deze spellen combineren allerlei verschillende elementen, maar de mogelijkheden gaan nog veel verder. Er zijn spellen met tokens, fiches, tegels, miniaturen en bouwstenen.

Vind je het leuk om te puzzelen of coöperatief samen te werken? Of is handelen en bluffen eerder iets wat je graag doet? Er zijn spellen waarbij je goed strategisch moet nadenken en spellen waarbij geluk een grote rol speelt. Nog geen boardgame gevonden die je graag speelt? Probeer onze boardgameskeuzehulp. Er bestaan zo veel soorten boardgames, partygames, dobbelspellen en kaartspellen dat er een spel bestaat voor iedereen. Bedenk gewoon welke elementen je leuk vindt en Game Mania geeft je een passend advies voor een boardgame.

Door gebruik te maken van onze filters vind je gemakkelijk het type spel waar je naar op zoek bent. Game Mania heeft spellen die je alleen kan spelen, spellen die je met 2, 3 of 4 spelers speelt en de populairste boardgames die je met meer spelers kan spelen: soms wel meer dan 8 spelers! Heb je al een favoriet spel? Bekijk dan eens of hier uitbreidingen voor bestaan. Speluitbreidingen kunnen ervoor zorgen dat je een spel met nog meer spelers kunt spelen of zorgen voor een nieuwe twist waardoor je bestaande spel een nieuwe uitdaging kent.

Game Mania heeft spellen voor beginners en spellen voor experts. Je kan voor ieder spel de moeilijkheidsgraad vinden en zien of een bordspel gemakkelijk, gemiddeld of moeilijk is. Ook kun je de gemiddelde speelduur zien. Of je nu op zoek bent naar een snel spel voor onderweg of een avondvullend programma, de speelduur geeft je een indicatie van hoelang het spel zal duren zodat je het juiste familiespel vindt voor het meeste plezier. Zo vind je gemakkelijk een eenvoudig dobbelspel om met de familie te spelen of een snel partyspel voor tijdens een feestje.

Bekijk snel het gehele aanbod aan bordspellen en bestel eenvoudig online.