Xbox Games with Gold September 2021
Xbox Games with Gold September 2021

Dit zijn de Games with Gold van oktober 2021

De Games with Gold van oktober zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van oktober!

Video URL:
Currently supported:
 

Aaero

Cover van Aaero

  Beschikbaar tussen 1 oktober en 31 oktober
 Xbox One & Xbox Series X|S

Tweemans indie game studio ‘Mad Fellows’ introduceert Aaero, een spel dat actievolle sci-fi shooting combineert met onderdompelende muziekelementen voor een adembenemende audiovisuele beleving. Raas in je vliegschip door prachtige omgevingen, op zoek naar lichtslierten, terwijl je ondertussen energie vrijlaat op de muziek van het spel. Ontmoet eigenaardige vijanden en vecht tegen epische bazen.

 

Hover

Cover van Hover

  Beschikbaar tussen 16 oktober en 15 november
 Xbox One & Xbox Series X|S

Voel de adrenaline bij dit snelle Parkourspel voor een of meerdere spelers. Neem deel aan de rebellie en versla de veiligheidstroepen van een tirannie die alle vormen van plezier heeft verbannen. Overwin de vele uitdagingen in een open en futuristische wereld, stel een team samen en verbeter je uitrusting om verbluffende trucs en combo's uit te voeren.

 

Castlevania: Harmony of Despair

Cover van Castlevania: Harmony of Despair

  Beschikbaar tussen 1 oktober en 15 oktober
 Xbox One & Xbox Series X|S

Stap in de schaduw van het huis van de hel: Castlevania is terug in al zijn pixel-aangedreven 2D-glorie, dit keer in volledige 1080p! Speel met de meest bekende helden van de serie en versla je aartsvijand, Dracula!

 

Resident Evil Code: Veronica X

Cover van Resident Evil: Code Veronica X

  Beschikbaar tussen 16 oktober en 31 oktober
 Xbox One & Xbox Series X|S

Het is 3 maanden geleden sinds de vernietiging van Raccoon City. Claire Redfield reist naar Europa op zoek naar haar broer. Claire infiltreert het laboratorium van Umbrella Corporation, maar wordt gevangengenomen na een verhit vuurgevecht. De gevangengenomen Claire wordt vervolgens naar Rockfort Island gestuurd, maar kort na haar aankomst wordt het eiland aangevallen! Te midden van de chaos wordt een horde zombies vrijgelaten! Kan Claire ontsnappen aan de verschrikkingen van het eiland?

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 29/09/2021
Laatste update: