Xbox Games with Gold November 2021
Xbox Games with Gold November 2021

Dit zijn de Games with Gold van november 2021

De Games with Gold van november zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van november!

Video URL:
Currently supported:
 

Moving Out

Cover van Moving Out

  Beschikbaar tussen 1 november en 30 november
 Xbox One & Xbox Series X|S

Heb je zin in een spannende carrière in meubels? Als kersverse meubelbeheer- en verhuisexpert neem je allerlei verhuisklussen in het stadje Packmore aan. Smooth Moves is misschien niet het grootste verhuisbedrijf, maar voor dit team van enthousiaste aanpakkers is geen opdracht te gevaarlijk of raar. Laat je business bloeien, neem kleurrijke personages aan en red je stad van groot meubelgevaar!

 

Kingdom Two Crowns

Cover van Kingdom Two Crowns

  Beschikbaar tussen 16 november en 15 december
 Xbox One & Xbox Series X|S

Kingdom Two Crowns is een sidescrolling microstrategiespel met een minimalistisch gevoel, verpakt in prachtige, moderne pixelart. Kruip in de huid van een vorst op zijn paard en rekruteer loyale onderdanen, bouw je koninkrijk op en bescherm het tegen de hebzuchtige wezens die het op je geld en kroon gemunt hebben.

 

Rocket Knight

Cover van Rocket Knight

  Beschikbaar tussen 1 november en 15 november
 Xbox One & Xbox Series X|S

Sparkster maakt zijn triomfantelijke aankomst op next-gen consoles met Rocket Knight, een bijgewerkte, hi-definition inzending in de klassieke 2D side-scrolling raket-actieserie. Onze favoriete opossumheld keert na 15 jaar terug naar huis om het koninkrijk Zephyrus in puin aan te treffen. Gebruik je verstand en Sparkster's vertrouwde raketpakket om een ​​dreigend wolvenleger te ontwijken en te verslaan dat het leven van zijn volk bedreigt.

 

Lego Batman 2: DC Super Heroes

Cover van Lego Batman 2 DC Super Heroes

  Beschikbaar tussen 16 november en 30 november
 Xbox One & Xbox Series X|S

Oproep aan alle superhelden! Het dynamische duo, Batman en Robin, strijd zij aan zij met andere superhelden uit het DC Universe, waaronder Superman, Wonder Woman en Green Lantern om Gotham City te redden uit handen van de beruchte schurken Lex Luthor en de Joker. Verzamel 50 personages van DC Comics, train je nieuwe superkrachten en probeer nieuwe outfits en gadgets uit. Verken Gotham City en speel diverse geweldige voertuigen vrij.

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 04/11/2021
Laatste update: