Xbox Games with Gold Juni 2021
Xbox Games with Gold Juni 2021

Dit zijn de Games with Gold van juni 2021

De Games with Gold van juni zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van juni!

Video URL:
Currently supported:
 

The King's Bird

  Beschikbaar tussen 1 juni en 30 juni
 Xbox One & Xbox Series X|S

Ontsnap naar een wereld die door een tiran geheim is gehouden en ontdek de waarheid over je vrijheid. The King’s Bird is een artistiek, op momentum gebaseerd spel dat precisieplatforms naadloos combineert met op fysica gebaseerd zweefvliegen.

 

Shadows: Awakening

  Beschikbaar tussen 16 juni en 15 juli
 Xbox One & Xbox Series X|S

Shadows: Awakening is het nieuwe avontuur in de Heretic Kingdoms-saga. Nadat de leden van de geheime raad, bekend als de Penta Nera, zijn vermoord, worden hun zielen verteerd door de Devourers - kwaadaardige demonen die het vermogen bezitten om de herinneringen en persoonlijkheden van de zielen die ze verwerven in zich op te nemen en ze te materialiseren als hun marionetten. De demonische Penta Nera duikt opnieuw op in het sterfelijke rijk en zet hun zoektocht naar macht en onsterfelijkheid voort, maar tegen welke prijs?

 

NeoGeo Battle Coliseum

  Beschikbaar tussen 1 juni en 15 juni
 Xbox One & Xbox Series X|S

NeoGeo Special Cast ontketent deze tag-team versus fighter. Naast originele helden en heldinnen, bevat het een groot aantal unieke personages die de tijd overstijgen; gewapend met wapens en robots zijn strijders van zowel oude als nieuwe titels van het ooit dominante NeoGeo-platform onder één dak verzameld. Met trots presenteren we de Xbox LIVE Arcade-versie, met zowel karakter- als achtergrondafbeeldingen vernieuwd in high definition.

 

Injustice: Gods Among Us

  Beschikbaar tussen 16 juni  en 30 juni
 Xbox One & Xbox Series X|S

Wat als onze grootste helden onze grootste bedreiging werden? Injustice: Gods Among Us introduceert een gewaagde nieuwe franchise in het vechtgamegenre van NetherRealm Studios, de makers van Mortal Kombat. Met DC Comics-iconen zoals Batman, The Joker, Green Lantern, The Flash, Superman en Wonder Woman, presenteert de nieuwste titel van de bekroonde studio een diep origineel verhaal. Helden en schurken zullen op grote schaal epische gevechten aangaan in een wereld waar de grens tussen goed en kwaad vervaagd is.

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 28/05/2021
Laatste update: