Xbox Games with Gold Juni 2021
Xbox Games with Gold Juni 2021

Dit zijn de Games with Gold van juli 2021

De Games with Gold van juli zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van juli!

Video URL:
Currently supported:
 

Planet Alpha

Planet Alpha

  Beschikbaar tussen 1 juli en 31 juli
 Xbox One & Xbox Series X|S

PLANET ALPHA: een prachtige buitenaardse wereld vol mysterie en gevaar. Je wordt achtervolgd door meedogenloze vijanden en moet de kracht van dag en nacht gebruiken om te overleven.

 

Rock of Ages 3: Make & Break

Rock of Ages 3: Make & Break

  Beschikbaar tussen 16 juli en 15 augustus
 Xbox One & Xbox Series X|S

Rock of Ages 3: Make & Break is competitieve torenverdediging en arcade-actie gecombineerd met ACE Team eigenzinnige, Monty Python-achtige humor in één gigantisch, creatief spel voor de leeftijden.

Ga mee in het uitgebreide, indringende verhaal voor een eclectisch avontuur met een bizarre en oneerbiedige kijk op legendarische personages, of creëer en deel voor het eerst je eigen levels om online met vrienden en vreemden te strijden in een real-time mix van hectische torenverdediging en epische keiharde arcade-actie.

 

Conker: Live and Reloaded

Conker Live and Reloaded

  Beschikbaar tussen 1 juli en 15 juli
 Xbox One & Xbox Series X|S

Wie is er klaar voor een nieuwe ronde? De beruchte eekhoorn van Gaming is terug met een razende kater en meer attitude dan ooit. Conker strompelt door een ordinaire wereld vol verwrongen personages, onzedelijk gedrag en buitensporige filmparodieën. De epische strijd tegen de kwaadaardige Tediz woedt voort in deze teamgebaseerde shooter. Speel met vrienden: sluit je aan bij een elite-eekhoornploeg of speel als de kwaadaardige Tediz. Kies uit zes gevechtsspecialisten die elk hun eigen wapens, vaardigheden en voertuigen hebben. Speel met jezelf: geniet van de singleplayer-versie van de bekroonde Conker's Bad Fur Day, opnieuw geladen met verbluffende graphics. Lach je staart eraf: Conker's buitensporige filmparodieën en humor laten je over de vloer rollen.

 

Midway Arcade Origins

Midway Arcade Origins

  Beschikbaar tussen 16 juli  en 31 juli
 Xbox One & Xbox Series X|S

Met meer dan 30 tijdloze titels uit de gouden eeuw van arcade-gaming, herbeleef je je kindertijd of ontdek je voor het eerst klassieke games, zoals Defender, Gauntlet, Rampart en meer. Geen kwartjes nodig om te spelen!

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 30/06/2021
Laatste update: 30