Xbox Games with Gold November 2021
Xbox Games with Gold November 2021

Dit zijn de Games with Gold van januari 2022

De Games with Gold van januari zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van januari!

Video URL:
Currently supported:
 

NeuroVoider

Cover van NeuroVoider

  Beschikbaar tussen 1 januari tot 31 januari
 Xbox One & Xbox Series X|S

NeuroVoider is een twin-stick shooter RPG in een cyberfuturistische wereld over het uitschakelen van kwaadaardige robots met nucleaire raketwerpers. Vecht je een weg door de horde waakzame robots, boost je karakter met de rokende resten van je slachtoffers en versla de meester NeuroVoider om deze eeuwige oorlog te beëindigen. Speel met maximaal 4 vrienden of ga alleen op een hack'n'slash rampage-avontuur met een beetje bandietensfeer en permadeath.

 

Aground

Cover van Aground

  Beschikbaar tussen 16 januari en 15 februari
 Xbox One & Xbox Series X|S

Aground is een Mining/Crafting RPG, waar er een overkoepelend doel, verhaal en reden is om te knutselen en te bouwen. Naarmate je verder komt, ontmoet je nieuwe NPC's, ontgrendel je nieuwe technologie en misschien ook magie.

Kun jij draken grootbrengen? Naar de ruimte gaan? De lucht is letterlijk niet de limiet. Onder zijn eenvoudige uiterlijk verbergt Aground veel diepte en verrassingen waardoor je je blijft afvragen "wat nu?"

 

Radiant Silvergun

Cover van Radiant Silvergun

  Beschikbaar tussen 1 januari en 15 januari
 Xbox One & Xbox Series X|S

Radiant Silvergun, gerestaureerd door Treasure, is nu beschikbaar! De shoot 'em up-gameplay die dit tot een legende maakte, blijft ongewijzigd, maar een verborgen "Ikaruga-stijl" opnamemodus geeft iedereen iets nieuws. Voorheen alleen beschikbaar in Japan, biedt Radiant Silvergun nu ook leaderboards, co-op lokaal of via Xbox LIVE, downloadbare herhalingen en verbeterde beelden, waardoor het de versie die je moet hebben!

 

Space Invaders Infinity Gene

Cover van Space Invaders IG

  Beschikbaar tussen 16 januari en 31 januari
 Xbox One & Xbox Series X|S

Space Invaders, het spel dat generaties lang videogames definieerde, is terug met een nieuwe draai! De game ziet er in eerste instantie uit als de klassieke Space Invaders, maar naarmate je door de game speelt, evolueert het.

De volledige game bevat in totaal 143 fasen van zowel de normale modus als de uitdagingsmodus, waarin de fasen bij elke playthrough veranderen! Neem het op tegen andere spelers van over de hele wereld in Real Time Rankings! Space Invaders Infinity Gene is het toppunt van schietactie in de ruimte! 

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 28/12/2021
Laatste update: