Xbox Games with Gold November 2021
Xbox Games with Gold November 2021

Dit zijn de Games with Gold van december 2021

De Games with Gold van december zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van december!

Video URL:
Currently supported:
 

The Escapists 2

Cover van The Escapists 2

  Beschikbaar tussen 1 december tot 31 december
 Xbox One & Xbox Series X|S

Riskeer het allemaal om uit de zwaarste gevangenissen ter wereld te ontsnappen. Verken de grootste gevangenissen tot nu toe, met meerdere verdiepingen, daken, ventilatieopeningen en ondergrondse tunnels. Je zult je aan de gevangenisregels moeten houden, appèl bijwonen, gevangenisbanen doen en strikte routines volgen, terwijl je in het geheim je ontsnapping uitwerkt!

 

Tropico 5

Cover van Tropico 5

  Beschikbaar tussen 16 december en 15 januari
 Xbox One & Xbox Series X|S

Keer terug naar het afgelegen eiland Tropico in het volgende deel van de veelgeprezen en immens populaire 'dictator sim'-serie. Breid de heerschappij van je dynastie uit van de vroege koloniale periode tot na de 21e eeuw, en ga voor een geheel nieuwe reeks uitdagingen, waaronder geavanceerde handelsmechanica, technologie en wetenschappelijk onderzoek, verkenning en multiplayer-modi.

 

Orcs Must Die!

Cover van Orcs Must Die

  Beschikbaar tussen 1 december en 15 december
 Xbox One & Xbox Series X|S

Snijd ze, verbrand ze, prik ze en lanceer ze - hoe je het ook voor elkaar krijgt, orcs moeten sterven in dit fantasierijke actiestrategiespel van Robot Entertainment. Als een krachtige War Mage met tientallen dodelijke wapens, spreuken en vallen binnen handbereik, verdedig je vierentwintig forten tegen een razende menigte van beestachtige vijanden, inclusief ogres, hellbats en natuurlijk een hele reeks lelijke orcs.

 

Insanely Twisted Shadow Planet

Cover van Insanely Twisted Shadow Planet

  Beschikbaar tussen 16 december en 31 december
 Xbox One & Xbox Series X|S

In dit waanzinnig verdraaide, 2D actie-avonturenspel verken je unieke omgevingen en vecht je tegen bizarre wezens terwijl je je een weg baant naar het centrum van de mysterieuze Shadow Planet! Los complexe puzzels op en upgrade je schip met buitenaardse technologie terwijl je vecht om je thuiswereld te redden. Met zowel lokale als Xbox LIVE multiplayer-spelmodi.

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 02/12/2021
Laatste update: