Kleine afbeeldingen van het gamers4life logo, kinderkankerfonds en KiKa logo met enkele prijzen zoals de PS5 en Pokemon TCG uitgelicht op een grijze achtergrond
Kleine afbeeldingen van het gamers4life logo, kinderkankerfonds en KiKa logo met enkele prijzen zoals de PS5 en Pokemon TCG uitgelicht op een grijze achtergrond

Dankzij jullie steun bracht #Gamers4Life dit jaar €86.447 op!

UPDATE 04/01/2022: Dankzij jullie steun heeft de #Gamers4Life actie dit jaar € 86.447 opgebracht ten voordele van Kika en het Kinderkankerfonds! We willen iedereen die lootjes gekocht heeft of de actie op zijn of haar eigen manier gepromoot heeft van harte bedanken voor de geleverde bijdrage. Vergeet zeker niet om de unieke code die je op je aangekochte lootjes kan vinden te verzilveren voor 11 januari 2022 op de website van Gamers4Life! Zo maak je kans op geweldige prijzen, waaronder een PS5- en een Pokémon Celebrations TCG-pakket! De uiteindelijke winnaars zullen in de loop van januari persoonlijk gecontacteerd worden.

Wil jij geweldige prijzen winnen en ook nog eens het goede doel steunen? Dit jaar organiseert Game Mania wederom de #Gamers4Life actie in de winkels en de webshop! Voor 2 euro kan jij een lootje kopen om KiKa en het Kinderkankerfonds te steunen terwijl je kans maakt op een PlayStation 5-pakket en nog veel meer fantastische prijzen!

Lootjes voor Gamers4Life zijn tussen 22 november 2021 en 3 januari 2022 te koop in winkels van Game Mania en ook in de webshop. Nadat je de codes hebt ontvangen ga je naar www.gamers4life.nl om deze te verzilveren en geef je je voorkeursprijs aan. Hoe meer lootjes je koopt, hoe meer kans je maakt!

Natuurlijk zijn er nog veel meer prijzen waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er nog een Pokémon TCG Celebrations pakket, een Nintendo Switch Lite en nog veel meer! Bekijk snel wat er allemaal te winnen valt op de website van Gamers4Life en vergeet niet om je lootjes te verzilveren voor 11 januari 2022!

Verkoop van de #Gamers4Life lootjes is afgelopen

 

Koop lootjes en verdien een unieke badge!

Voor alle XP-members is er bovendien een unieke badge te verdienen. Bij aanschaf van minimaal vijf lootjes, krijg je de unieke Gamers4Life badge en een XP-boost! Mocht je de badge vorig jaar al hebben ontvangen, dan kun je dit jaar alsnog 500 extra coins verdienen door wederom vijf lootjes te kopen!

Vorig jaar hebben we maar liefst €57.058 euro opgehaald. Dit jaar halen we natuurlijk het liefst nog meer op om kinderen te kunnen helpen via KiKa en het Kinderkankerfonds! Dus wil jij kans maken op hele toffe prijzen én het goede doel steunen op een leuke manier, wacht dan niet langer en koop een lootje van €2 in een van onze winkels of op de webshop!

 

Over de goede doelen

Zowel KiKa als het kinderkankerfonds zetten zich in om kinderen met kanker te helpen. KiKa steekt alle donaties rechtstreeks in onderzoeken naar kinderkanker en betere behandelingen voor kinderen die lijden aan kanker. Het Kinderkankerfonds zorgt voor financiële en psychologische steun voor de patiënten en hun gezin.

Gepubliceerd op: 22/11/2021
Laatste update: