PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus games van mei 2022

De PlayStation Plus-games van mei 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van mei zijn balvaardigheid en kunde om goden én reuzen neer te halen belangrijke vaardigheden om te hebben. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden FIFA 22, Tribes of Midgard en Curse of the Dead Gods downloaden.

Alle games zijn beschikbaar van dinsdag 3 mei 2022 tot en met maandag 6 juni 2022

 

FIFA 22

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 3 mei tot 6 juni

FIFA 22 brengt de game nog dichter bij het echte werk met fundamentele gameplay-verbeteringen en een nieuw seizoen van innovatie in elke modus. De nieuwe gameplay-functies in FIFA 22 geven je meer consistentie tussen de palen met een herschreven keeper die meer kalmte brengt op de belangrijkste positie op het veld, naast nieuwe balfysica, explosieve sprint die beter past bij de acceleratie van de snelste spelers van het spel, en nieuwe aanvalstactieken waarmee je controle krijgt over hoe je team speelt.

 

Tribes of Midgard

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 3 mei tot 6 juni

Midgard wordt belegerd door ongewenste bezoekers. Mythische wezens, dodelijke geesten en gigantische bruten dreigen Ragnarök - het einde van de wereld te ontketenen! Het is aan jou, een machtige Einherjar, om je glorieuze feest in Walhalla te beëindigen en terug te keren naar Midgard. Daar moet je de ultieme Viking worden en overleven - zelfs floreren - om je dorp en de wereld te redden van totale vernietiging. Gelukkig hoef je het niet alleen te trotseren: je onverschrokken stam van coöperatieve metgezellen zal je vergezellen op je goddelijke missie om te voorkomen dat de Reuzen een einde maken aan het gehele bestaan

 

Curse of the Dead Gods

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar van 3 mei tot 6 juni

Je zoekt enorme schatten, het eeuwige leven, goddelijke krachten ... en het leidt tot deze vervloekte tempel, een eindeloos doolhof vol bodemloze putten, dodelijke vallen en monsters. Je hebzucht zal tot je dood leiden, maar daarmee ben je nog niet bevrijd. Herrijs en strijd opnieuw. Graaf dieper. Neem het op tegen de kwaadaardige goden die deze plek bewonen. Strijd in de donkere gangen vol vallen en allerlei geheimen tegen hordes vijanden. Pas op voor vuurspugende beelden, explosieven, verborgen pinnen en erger. Verzamel mystieke relieken, een arsenaal aan wapens en wordt onoverwinnelijk. Elke stap die je zet maakt je corrupter. Versterk of negeer dit, maar elke vloek kan dubbele gevolgen hebben.

 
 
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 28/04/2022
Laatste update: