PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus Essential games van december 2023

De PlayStation Plus Essential games van december 2023 zijn bekend!

In de PlayStation Plus Essential-line-up van november krijg je 3 games je bord. Deze maand kunnen PlayStation Plus Essential leden LEGO 2K Drive, Powerwash Simulator en Sable downloaden.

Alle games zijn beschikbaar vanaf 5 december 2023.

ps plus december 2023
 

LEGO 2K Drive

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Welkom in Steenlandië, thuisbasis van een gigantisch open wereld LEGO rij-avontuur. Race overal, speel met iedereen, bouw je droomvoertuig en versla een aantal wilde racerivalen voor de felbegeerde Sky trofee!

In LEGO 2K Drive, geeft je transformerende voertuig je de mogelijkheid om over meeslepende racebanen, off-road terrein en open water te razen. Ontdek de uitgestrekte wereld Steenlandië, pronk met je rijtalenten en bouw voertuigen, steen voor steen!

 

Powerwash Simulator 

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5

Was je zorgen weg met het rustgevende geluid van water onder hoge druk. Start je hogedrukreiniger en blaas elk vuiltje weg. Bouw je eigen schoonmaakbedrijf en speel nieuwe gereedschappen, upgrades en meer vrij - allemaal met de simpele voldoening van een sprankelende schoonmaakbeurt.

Ontspan je in de singleplayer of speel met vrienden in Online Co-Op. Geen vuil is te zwaar voor je wasmachines, sproeiers, reinigers en verlengstukken. Van casual schoonmaakfreaks tot spelers die zich willen verdiepen in de details, iedereen kan het spel oppakken en spelen om zich ondergedompeld te voelen. Absorbeer de ontspannende sfeer en het stressvrije tempo terwijl je vuil verwijdert van terrassen, trottoirs, voertuigen en openbare parken. Word creatief en maak kunst. Je sproeiers zijn je penselen; de buurt is je canvas. Leun achterover, ontspan en spoel je zorgen door het putje.

 

Sable

Video URL:
Currently supported:

 PS5

Ga op een uniek, onvergetelijk avontuur. Help Sable door haar Gliding heen, een overgangsritueel waarbij ze woestijnen en betoverende landschappen moet doorkruisen, die vol liggen met de overblijfselen van ruimteschepen en oeroude wonderen.

Verken de duinen op je hoverbike, beklim monumentale ruïnes en ontmoet andere nomaden terwijl je lang vergeten mysteriën ontrafelt en ontdek wie er zich werkelijk achter het masker verschuilt. Laat je meevoeren in Sable's wereld, met zijn unieke stijl en originele soundtrack van Japanese Breakfast. In deze wereld ligt veel te wachten om ontdekt te worden. Verken alles op je eigen tempo. Wees niet bang. Duik in het diepe.

Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 05/12/2023
Laatste update: 05/12/2023