PlayStation Plus Games
PlayStation Plus Games

Dit zijn de PlayStation Plus games van augustus 2022

De PlayStation Plus-games van augustus 2022 zijn bekend!

In de PlayStation Plus-line-up van augustus staan een epische Japanse RPG, horror en extreme sports centraal. Deze maand kunnen PlayStation Plus leden Yakuza: Like a Dragon, Little Nightmares en Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 aan hun bibliotheek toevoegen.

Alle games zijn beschikbaar vanaf dinsdag 2 augustus 2022.

 

Yakuza: Like a Dragon

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar vanaf 2 augustus

Ichiban Kasuga, een laaggeplaatste pion van een laaggeplaatste yakuza-familie in Tokio, staat voor een gevangenisstraf van 18 jaar na het uit loyaliteit schuldig pleiten voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Hij verliest nooit zijn vertrouwen, zit loyaal zijn tijd uit en keert terug naar de samenleving om te ontdekken dat buiten de cel niemand op hem wachtte, en zijn clan is vernietigd door de man die hij het meest respecteerde. Verward en alleen begint hij aan een missie om de waarheid achter het verraad van zijn familie te ontdekken, zijn leven terug op het juiste spoor te krijgen en doorheen zijn reis een onwaarschijnlijke held te worden voor de verstotenen van de stad.

In Yakuza: Like a Dragon ervaar je dynamische RPG-gevechten als geen ander. Wissel tussen 19 unieke jobs, variërend van lijfwacht tot muzikant, en gebruik het slagveld als wapen. Gebruik baseball bats, parasols, fietsen, verkeersborden en wat ook maar voor handen is om wat schedels te kraken!

 

Little Nightmares

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar vanaf 2 augustus

Ontdek Little Nightmares, een grimmig verhaal dat je zal confronteren met jouw jeugdangsten! De interactieve verhaallijn, fantastische muziek en unieke grafische stijl staan garant voor kippenvel en koude rillingen. Verken een wereld die zich bevindt tussen droom en nachtmerrie, en help Six ontsnappen uit The Maw - een mysterieus vaartuig dat wordt bewoond door verdorven wezens die zoeken naar hun volgende maaltijd. Je zult de juiste keuzes moeten maken en uit moeten kijken bij elke stap, want zelfs het kleinste foutje kan fataal zijn!

 

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Video URL:
Currently supported:

 PS4 & PS5
Beschikbaar vanaf 2 augustus

In deze game kun je aan de slag gaan met de eerste twee originele games van Tony Hawk's Pro Skater. Keer terug naar de meest iconische skateboardspellen ooit gemaakt en maak bizarre truccombo's met de iconische besturing van de Tony Hawk's Pro Skater-reeks. Speel de volledig geremasterde Tony Hawk's Pro Skater en Tony Hawk's Pro Skater 2-games in één epische collectie, van de grond af opnieuw opgebouwd in ongelooflijke HD. Doorbreek skateboardgrenzen, laat je eigen stijl zien en maak deel uit van de volgende generatie skaters en makers met Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2.

 
Avatar van Game Mania
Game Mania HQ
ps plus
ps plus
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt XP coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 01/08/2022
Laatste update: