Artwork van Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Dit zijn de PlayStation Plus games van april 2021

De PlayStation Plus-games van april zijn bekend! Iedere maand worden PS4- en PS5-eigenaren met een PS Plus-abonnement getrakteerd op gratis games die een maand lang gedownload kunnen worden in de PlayStation Store.

Dit zijn de PlayStation Plus games van april 2021!

 

Oddworld: Soulstorm

  Beschikbaar vanaf 6 april
 PS5

Wees getuige van Abe's gruwelijke conflict met een angstaanjagende nieuwe machinatie. Een nieuw verhaal - een compleet verhaal, geïnspireerd door het originele verhaal.

Een grote visuele en filmische sprong om nieuwe wegen in te slaan voor Oddworld. Intelligente nieuwe mechanica, verwrongen nieuwe apparaten die zeer explosieve sluwheid mogelijk maken. Een duistere gelijkenis die een episch verhaal vertelt over een vluchtige samenleving die tot het uiterste wordt gedreven.

 

Days Gone

  Beschikbaar vanaf 6 april
 PS4 & PS5

Trek de modderige schoenen aan van de voormalige outlawbiker Deacon St. John, een premiejager die op zoek gaat naar een reden om te leven in een land waar de dood overal is. Ga op rooftocht door verlaten dorpen en maak spullen buit waarmee je kostbare voorwerpen en wapens kunt maken of zoek je heil bij andere overlevenden en probeer elke dag te overleven door middel van ruilhandel… of gewelddadigere oplossingen.

 

Zombie Army 4: Dead War

  Beschikbaar vanaf 6 april
 PS4 & PS5

Hitlers hordes zijn terug voor meer in deze huiveringwekkende shooter van de makers van Sniper Elite 4! Afgrijselijke vijanden, epische wapens en een gruwelijke nieuwe campagne voor 1 tot 4 spelers wachten op jou in het Europa van de jaren veertig, terwijl je vecht om de mensheid te redden van het ondode Armageddon!

Avatar van Game Mania
 

PlayStation Plus direct in je mailbox!

Koop nu PlayStation Plus bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 

Gepubliceerd op: 31/03/2021
Laatste update:

 

Avatar van Game Mania
Redactie Game Mania