Artwork van Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Dit zijn de Games with Gold van mei 2021

De Games with Gold van mei zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van mei!

Video URL:
Currently supported:
 

Armello

  Beschikbaar tussen 1 mei en 31 mei
 Xbox One & Xbox Series X|S

Armello is een bordspel waarin een duistere sprookjeswereld tot leven komt. In dit spannende spel combineer je avontuur met tactisch kaartspel, de rijke strategie van traditionele bordspellen en RPG-elementen. Ga als single- of multiplayer de strijd in, gebruik toverspreuken, huur agenten in en bereid gif en trucjes in je missie om de troon over te nemen!

 

Dungeons 3

  Beschikbaar tussen 16 mei en 15 juni
 Xbox One & Xbox Series X|S

Door de duistere-elfenpriesteres Thalya te overtuigen de bovenwereld te verlaten en zijn rechterhand te worden, heeft de Dungeon Lord een manier gevonden om zijn veroveringszucht uit te breiden tot buiten zijn ondergrondse territorium. Met Thalya voorop en de steun van de legers van het kwaad moeten spelers hun hele trukendoos opentrekken om al die heilige boontjes van de bovenwereld te verslaan!

 

LEGO Batman

  Beschikbaar tussen 1 mei en 15 mei
 Xbox One & Xbox Series X|S

In LEGO Batman: The Videogame speel je als Batman en zijn sidekick Robin terwijl je bouwt, rijdt, zwaait en vecht door Gotham City. Spring dan vanaf de andere kant in het verhaal en speel als de vijanden van Batman! Er is geen rust voor het goede (of het kwade)!

 

Tropico 4

  Beschikbaar tussen 16 mei en 31 mei
 Xbox One & Xbox Series X|S

De wereld verandert en Tropico gaat met de tijd mee - geografische machten stijgen en dalen en de wereldmarkt wordt gedomineerd door nieuwe spelers met nieuwe eisen en aanbiedingen - en jij, als El Presidente, staat voor een hele reeks nieuwe uitdagingen.

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 27/04/2021
Laatste update: