Artwork van Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Dit zijn de Games with Gold van april 2021

De Games with Gold van april zijn bekend! Voor Xbox-spelers die lid zijn van Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate is het altijd feest, want elke twee weken worden er nieuwe games gratis beschikbaar gesteld.

Hieronder vind je de Games with Gold spellen van april!

Video URL:
Currently supported:
 

Vikings: Wolves of Midgard

  Beschikbaar tussen 1 april en 30 april
 Xbox One & Xbox Series X|S

De actie-RPG Vikings - Wolves of Midgard neemt je mee naar de Shores of Midgard, een wereld gebaseerd op de mythologie en geschiedenis van de Vikingen, maar met een fantasie-twist. Vecht tegen de angstaanjagende Jotan, hordes angstaanjagende ondode monsters en de beesten van Ragnarok, terwijl je ernaar streeft om de groeiende kou te overleven die een einde dreigt te maken aan al het leven, voor altijd. Beheers machtige wapens en verdien bloed in de strijd om als eerbetoon aan de goden aan te bieden om je krachten te vergroten.

Avatar van Game Mania
 

FIA European Truck Racing Championship

  Beschikbaar tussen 16 april en 15 mei
 Xbox One & Xbox Series X|S

Het European Truck Racing Championship is een van de meest spectaculaire en uitdagende motorsportcompetities.

De moeilijke rijomstandigheden en de vele unieke kenmerken van de race zijn getrouw nagebootst met de KT Engine (WRC). In ETRC moet je, net als op de echte racebaan, de temperatuur van je remmen onder controle houden om te voorkomen dat ze oververhit raken. Je moet ook rekening houden met het gewicht van de truck in de bochten, de slijtage van je banden in de gaten houden en de beste tactiek vinden om in te halen.

 

Dark Void

  Beschikbaar tussen 1 april en 15 april
 Xbox One & Xbox Series X|S

Stap in ‘the Void’…. Een sinistere parallelle wereld van vijandige aliens, krachtige wapens en een diep mysterie ... Dark Void's unieke combinatie van door jetpack aangedreven hondengevechten en grondgevechten zorgt voor een spannende nieuwe dynamiek in videogames. Ervaar de naadloze overgang tussen vluchten en vechten in dit epische avontuur van Capcom.

 

Hard Corps Uprising

  Beschikbaar tussen 16 april en 30 april
 Xbox One & Xbox Series X|S

Spannende retro run-and-gun-actie is terug met een wraak in Hard Corps: Uprising, een 2D side-scroller ontwikkeld door ARC System Works die een eerbetoon is aan de klassieke Konami-actieserie. Vecht in de slopende loopgraven van de Arcade-modus of de geheel nieuwe Rising-modus, waar je met een puntensysteem items en upgrades kunt kopen om je te helpen de ultieme overwinning te behalen. Werk samen met een vriend om een ernstig bloedbad te veroorzaken.

 

Xbox Game Pass Ultimate direct in je mailbox!

Koop nu Xbox Game Pass Ultimate bij Game Mania en ontvang direct een code in je mailbox waarmee je je abonnement kunt activeren en bovenstaande games kunt downloaden!

  • Code direct in je mailbox en in je Game Mania-account
  • Je ontvangt Coins en een unieke "Game Pass Subscriber" badge met Game Mania XP!
  • Veilig eenmalig betalen met iDEAL, Bancontact, Mastercard of Visa
  • Geen zorgen dat je abonnement ongemerkt wordt verlengd
  • Geen betaalgegevens opgeslagen op je console
  • Onze klantenservice staat tot je dienst bij vragen of problemen
 
 

Gepubliceerd op: 31/03/2021
Laatste update:

 

Avatar van Game Mania
Redactie Game Mania