Artwork van Super Mario 3D World + Bowser's Fury
Artwork van Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Game Mania vind je nu ook op TikTok!

Howdy kids! Ja zeker, je leest het goed: Game Mania is nu ook te vinden op TikTok! Je vindt ons kanaal onder @gamemanianld, dus kom snel een kijkje nemen (en vergeet niet ons te volgen!). Ons kanaal is volledig powered by echte Game Maniaërs, dus misschien kom je wel een bekend gezicht tegen!

 
 

Meet the crew

Wanneer onze TikTok-crew niet in de winkel staat om jullie te helpen aan de nieuwste games en merchandise, dan zijn ze misschien wel bezig met een gloednieuwe TikTok-video. Benieuwd wie je allemaal kan tegenkomen op ons kanaal? Maak snel kennis met ons team:

Ewaut

Favoriete games: Left 4 Dead, Ninja Gaiden, Skyrim, Age of Empires, Midnight Club L.A., Diablo, Rainbow Six 1

Interesses en hobby's: Skaten, koken, gamen, gitaar spelen, drummen, toetsenmuziek, dansen, whisky drinken en verzamelen, ijshockey kijken. En allemaal fanatiek as hell!

Hi! Iets langer dan 26 jaar geleden hebben mijn ouders mij Ewaut genoemd.
Ik werk nu 8,5 jaar bij Game Mania, Momenteel in ons filiaal in Nijmegen.

Als 'ik-vind-alles-leuk'er' houden ontzettend veel zaken mij bezig. Hobbymatig vertaalt zich dat in een verzameling van whisky, muziekinstrumenten, games en planten. Ik dans bijzonder graag en doe dat zo nu en dan eens op een wedstrijd. Met mijn voorliefde voor horeca en drank en spijs eet ik het liefst 8 dagen per week uit én sta ik 9 dagen per week zelf in de keuken.

Ook hoor je me regelmatig rond een uur of 3 's nachts juichen als het ijshockeyteam uit de NHL dat ik aanmoedig scoort.

Romi

Favoriete games: Nier, Persona 5, Pokémon, Hades

Interesses en hobby's: Haken, Gamen, Boardgames, Muziek, Creabea-stuff

Hey ik ben Romi en je vindt mij regelmatig in de Game Mania in Zoetermeer. Mijn favoriete games zijn Persona 5, Nier en Pokémon. Mijn hobby naast het gamen is haken op dit moment ben ik ook op een speciale missie om alle Pokémons te haken van de Kanto-regio.

Rowan

Favoriete games: De Batman Arkham serie, The Witcher 3, Breath of the Wild. Eigenlijk alles met een goed verhaal en toffe characters.

Interesses en hobby's: Tekenen, schrijven, gamen, Dungeons & Dragons!

Hey, ik ben Rowan en ben regelmatig te vinden bij Game Mania Amsterdam Nieuwendijk! Ik teken, ik game graag, ik schrijf soms wat en het liefst combineer ik dat alle drie. Ik ben erg slecht in het uitspelen van games omdat ik vaak niet wil dat ze eindigen (oeps) en ik kan de geschreven taal in Star Wars lezen. Nerd and proud!

@gamemanianld

Meet Amy! 😍 Fanatieke Destiny 2 speler, cosplayer, keyboard bouwer en nog veel meer! ##gamer ##gamemania ##cosplay ##keyboard ##creative

♬ Borderlands 3 - Can't Hold Me Down - Official Trailer Song - Geek Music

Amy

Favoriete games: Destiny 2

Interesses en hobby's: Mechanische toetsenborden bouwen, de beste espresso van Nederland ontdekken, en cosplay. 

Hoi, ik ben Amy en ik sta in Game Mania Eindhoven! Ik ben een ontzettend fanatieke Destiny 2-speler, en ben dan ook elk weekend te vinden in Trials Of Osiris. Ik ben echt een nerd door en door, en er gaat dan ook niks boven een goede board- of cardgame! Verder zitten mijn handen eigenlijk altijd onder de lijm, want in mijn vrije tijd maak ik allerlei cosplay-gerelateerde dingetjes!

Celine

Favoriete games: Ori and the Blind Forest, Portal 2, Planet Coaster/Zoo, Just Dance

Interesses en hobby's: Gamen, tekenen, editen, dansen

Hoi, mijn naam is Celine en ik ben regelmatig te vinden in Game Mania Groningen. De Ori-games zijn mijn favoriet, daarom heet mijn kat ook Ori; behendig, schattig en is bijna wit (grijs 😂). Naast gamen teken en dans ik graag. Ik speel dus ook veel Just Dance en maak video’s waardoor ik in 2019 een Ubisoft Star Player ben geworden. Jaja, zelfs Just Dance kan je ergens brengen. Verder ben ik iemand die het heel normaal vind om game statues van ruim 2 meter in de woonkamer te hebben staan.

@gamemanianld

Animal Crossing New Horizons Hacks! 🥰 Hoe verloopt het leven op jouw eilandje? #v#ideogames #f#oryou #g#amemania #g#aming #n#intendo #a#nimalcrossing

♬ animal crossing ~ new horizons lofi - Closed on Sunday

Brenda

Favoriete games: Resident Evil 2 (1998) en 4, The Last of Us, Silent Hill 3, Animal Crossing, Super Mario 3D World

Interesses en hobby's: Veganistisch koken, boardgames, makeup, alternatieve fashion, Anime/Japan liefhebber

Hoi! ik ben Brenda en jullie kunnen mij vinden in de Game Mania van Hasselt! Buiten gamen hou ik mij bezig met veganistisch koken/bakken, series/films kijken, wandelen in de natuur en bij een creatieve inleving maak ik mijn eigen juwelen.

Favoriete series: STAR TREEEKKK (vooral TNG en Voyager), Game of Thrones, IZombie, Friends

Favoriete films: Harry Potter, Lord of the Rings/The Hobbit, Star Wars, Ace Ventura

Favoriete kleuren: zwart,roze
Hogwarts House: Hufflepuff
Favoriete Pokemon: Drifloon
Favoriet Nintendo personage: Luigi en Peach

 

Check ons TikTok-kanaal voor nog veel meer leuke TikToks!

Volg ons nu op TikTok!

 

Gepubliceerd op: 27/04/2021
Laatste update: