Ilkan uit Eleven Sports met het logo van FIFA 22 voor hem
Een achtergrond van een voetbalstadion uit FIFA 22 met daarvoor een wit FIFA 22 logo en daarnaast Ilkan Cavus van Eleven Sports

Esporter Ilkan deelt handige FIFA 22 Tips en Tricks!

Het is tijd om eindelijk aan de slag te gaan met FIFA 22! Om spelers een eindje op weg te helpen deelt Ilkan Cavus, professioneel FIFA-speler en winnaar van de eerste Pro League eCup, zijn beste tips en tricks voor FIFA 22. Want hoe voer je nou precies een Elastico uit? En wat is eigenlijk de beste opstelling? Ilkan deelt zijn geheimen in onderstaande video!

Video URL:
Currently supported:

Wie is Ilkan?

Ilkan Cavus is een van de eSporters bij ELEVEN Sports die zich focust op professionele wedstrijden in FIFA. ELEVEN is een sportzender in België, vergelijkbaar met ESPN in Nederland. 

Hij is de allereerste winnaar van de Pro League eCup powered by ELEVEN in het seizoen 2020-2021. De Pro League en ELEVEN gingen, door middel van dit toernooi, samen op zoek naar de beste amateurspeler van België.

Ilkan toonde zich met voorsprong de beste uit de Pro League eCup en hij ontving een mooie beloning. Hij werd de allereerste professionele eSporter voor het seizoen 2021-2022 bij ELEVEN.

Welke Tips en Tricks wil jij nog meer zien?

Wil je graag meer tips en tricks voor FIFA zien? Laat ons weten over welk onderwerp je graag een vervolgvideo wil zien!

FIFA 22 is nu verkrijgbaar!

Koop FIFA 22 voor 8 oktober bij Game Mania en ontvang een €5 waardebon voor je volgende aankoop. Daarnaast kun je gebruikmaken van onze inruilactie en zo FIFA 22 vanaf €25 scoren als je twee deelnemende games inlevert! Ontdek nu snel al alle acties rondom FIFA 22 bij Game Mania!

Gepubliceerd op: 01/10/2021
Laatste update: