Gametips voor Sinterklaas!

De trouwe Pieten van de Sint zijn plotsklaps veranderd in Game-Pieten en de Sint weet niet meer wat hij met ze aan moet. De een doet alleen nog maar rare dansjes, de ander sluipt de ganse dag door de gangen van de Stoomboot en nog een andere Piet gooit niet meer met snoep, maar met rood-witte ballen. De Sint wordt ook een dagje ouder en krijgt het maar Spaans benauwd van al dat gamen. Gelukkig weet hij precies wie hij moet inschakelen voor een beetje hulp van niveau. Zie ginds komt Game Mania om te helpen met het vinden van het juiste cadeau!Win 5 games naar keuze! Vul je wishlist aan en maak kans op 5 games van de lijst!

PlayStation 4 Slim 500GB Black
299
Nintendo Switch Neon Blue & Red + Mario Kart 8 Deluxe
36898 319


Fortnite Piet

Swish swish! Deze Piet kan de hele dag niets anders doen dan ‘Flossen’, want hij is in de ban van het populaire spel Fortnite. Alles wordt een wedstrijd voor Fortnitepiet en hij heeft een vreemde obsessie met overal de laatste in zijn. Of het nou gaat om welke Piet als laatste naar bed gaat of wie als laatste door de schoorsteen moet, Fortnitepiet is pas tevreden als hij als enige overblijft. Deze Piet is tot slot net zo modieus als dat hij competitief is, want al zijn zuurverdiende V-Speculaas gaat op aan het kopen van de gekste outfits om in te dansen.

Poké Piet

Met zijn trouwe partner Pietachu aan zijn zijde reist deze Piet door het hele land om snoep te gooien naar de liefste kinderen. Hij heeft zijn worp namelijk geperfectioneerd in Pokémon Let’s Go. Poké-Piet heeft het allemaal goed bekeken en een Nintendo Switch gekocht, zodat hij overal kan gamen: in de Stoomboot, in Spanje en zelfs bovenop de daken! Dankzij zijn handigheid met pakjes en karton knutselde hij in een mum van tijd zelfs een robotpak om mee te gamen en speelt hij regelmatig tegen de andere Pieten in Mario Kart en Mario Party. Met Poké-Piet is het altijd feest!

5 USED games voor 20 euro*

*maximum verkoopwaarde van € 9,98 per stuk - geldig op PS3/X360/Wii/PS2/PSP/DS USED Games - Niet cumuleerbaar - spaarpunten vervallen

Assassin’s Piet

Op acrobatische wijze klimmen en klauteren en sluipen over daken is een activiteit die Assassin’s Piet na het cadeautjes rondbrengen graag voortzet op de spelcomputer. Assassin’s Piet is wat ouder dan de andere Pieten, of althans dat vindt hij, en speelt dan ook de ‘stoerdere’ games. Zijn avonturiersgeest brengt hem naar de virtuele hoeken van de Amerikaanse prairie, New York, Scandinavië en zelfs het Oude Griekenland, waar schurken en gespuis het onderspit moeten delven. Zoek je een spannende uitdaging, dan ben je bij Assassin’s Piet aan het juiste adres.

FIFA-Piet

Als er tijdens de FIFA-toernooien op de Stoomboot niet wordt geruzied over wie als Real Madrid mag spelen, dan gaat het wel over ‘kapotte’ controllers, doelpunten die afgekeurd hadden moeten worden of dat Ronaldo ‘overpowered’ is. Toch is er maar één kampioen en dat is FIFA-Piet. Er is volgens hem niets leukers dan met een vriend of vriendin virtueel een balletje trappen (of ertegenaan te rammen met een auto in Rocket League). Alleen wel jammer dat zijn fonkelnieuwe oranje PlayStation 4-controller alsnog zwart is geworden van al het roet…