Informatie over pre-orders tijdens winkelsluitingen door corona

Momenteel maken we een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus). Game Mania neemt dit zeer serieus. Daardoor hebben wij de moeilijke beslissing genomen om onze winkels tot nader order te sluiten. Dit heeft gevolgen voor de reserveringen die in onze winkels zijn geplaatst op producten die tijdens deze sluitingsperiode worden uitgebracht. Op deze pagina vind je meer informatie.

Antwoorden op algemene veelgestelde vragen over de maatregelen tegen corona bij Game Mania vind je hier.

Let op:

Deze informatie heeft betrekking tot reserveringen voor winkelafhalingen. Bestellingen geplaatst via de webshop zullen op release thuisgeleverd worden. Op dit moment heeft dit betrekking op de volgende releases en de respectievelijke edities bij winkelafhaling:

Cooking Mama Cookstar (PS4, Nintendo Switch) (28 april)
Moving Out (PS4, Xbox One, Nintendo Switch) (28 april)
Sakura Wars Day One Edition (PS4) (28 april)
SnowRunner (PS4, Xbox One) (28 april)
SnowRunner - Premium Edition (PS4, Xbox One) (28 april)
Shovel Knight - Treasure Trove (PS4) (30 april)
Indivisible (Nintendo Switch) (30 april)

  • Indien je één van bovenstaande games hebt besteld voor winkelafhaling

    Omdat onze winkels momenteel gesloten zijn is het niet mogelijk de game af te halen op release. We adviseren om het product via de webshop te bestellen, zodat je het product op release thuis ontvangt. Alle huidige pre-orders geplaatst op bovenstaande games in de winkel zullen geannuleerd worden. Aanbetalingen die in de winkel zijn gedaan gaan uiteraard niet verloren. Deze kunnen worden omgezet naar een andere pre-order of worden terugbetaald bij een volgend winkelbezoek, wanneer de winkel weer open is.

We hebben zorgvuldig gekeken naar andere oplossingen, maar helaas maken de huidige omstandigheden dit onmogelijk. We hopen op je begrip hiervoor. Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.


💛 Stay safe and keep on gaming! 💚

Game Mania