Informatie over pre-orders tijdens winkelsluitingen door corona

Momenteel maken we een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus). Game Mania neemt dit zeer serieus. Daardoor hebben wij de moeilijke beslissing genomen om onze winkels tot nader order te sluiten. Dit heeft gevolgen voor de reserveringen die in onze winkels zijn geplaatst op producten die tijdens deze sluitingsperiode worden uitgebracht. Op deze pagina vind je meer informatie.

Antwoorden op algemene veelgestelde vragen over de maatregelen tegen corona bij Game Mania vind je hier.

Let op:

Deze informatie heeft betrekking tot reserveringen voor winkelafhalingen. Bestellingen geplaatst via de webshop zullen op release thuisgeleverd worden. Op dit moment heeft dit betrekking op de volgende releases en de respectievelijke edities bij winkelafhaling:

One Piece: Pirate Warriors 4 (27 maart)
Saints Row IV - Re-Elected Nintendo Switch (27 maart)
Nintendo Switch Enhanced Wireless Controller - Animal Crossing K.K. Slider (27 maart)
Persona 5 Royal (31 maart)
Zombie Army Trilogy Nintendo Switch (31 maart)
Resident Evil 3 Remake (3 april)

 • Indien je de standaard editie of de Animal Crossing controller hebt besteld

  Omdat onze winkels momenteel gesloten zijn is het niet mogelijk de game / controller af te halen op release. We adviseren om het product via de webshop te bestellen, zodat je het product op release thuis ontvangt. De eventueel pre-order voordelen zullen ook meegezonden worden voor thuislevering. Indien je recht had op een pre-order bonus dat inmiddels via de webshop is uitgeput, kan je deze op een later moment in de winkel afhalen. Alle huidige pre-orders geplaatst in de winkel zullen geannuleerd worden. Aanbetalingen die in de winkel zijn gedaan gaan uiteraard niet verloren. Deze kunnen worden omgezet naar een andere pre-order of worden terugbetaald bij een volgend winkelbezoek, wanneer de winkel weer open is.

 • Indien je een speciale editie hebt besteld die nog te bestellen is op de webshop

  Omdat onze winkels momenteel gesloten zijn is het niet mogelijk de game af te halen op release. We adviseren om de special edition via de webshop te bestellen, zodat je het product op release thuis ontvangt. De eventueel pre-order voordelen zullen ook meegezonden worden voor thuislevering. Indien je recht had op een pre-order bonus dat inmiddels via de webshop is uitgeput, kan je deze op een later moment in de winkel afhalen. Aanbetalingen die in de winkel zijn gedaan gaan uiteraard niet verloren. Deze kunnen worden omgezet naar een andere pre-order of worden terugbetaald bij een volgend winkelbezoek, wanneer de winkel weer open is.

 • Indien je een speciale editie hebt besteld die inmiddels is uitverkocht

  Het is helaas niet mogelijk om jouw reservering om te zetten naar een bestelling voor thuislevering. We adviseren om de standaard editie via de webshop te bestellen, zodat je de game op release thuis ontvangt en wel direct kan spelen. Wij bewaren jouw Special of Collector's Edition zodat je deze kan afhalen wanneer de winkel weer open is. Als je de normale versie van de game hebt gekocht in onze webshop zullen wij deze retour nemen en zal je hiervoor het volledige aankoopbedrag terugkrijgen, of wordt dit in mindering gebracht op het openstaande bedrag van de speciale editie. Daarvoor vragen we je de standaard editie in zo goed mogelijke staat te houden.

  Wil je vanwege deze omstandigheden liever jouw reservering van de speciale editie annuleren? Neem dan contact op met onze klantenservice of annuleer deze via je accountpagina. Zo kunnen wij mogelijk iemand anders nog blij maken met deze versie.

We hebben zorgvuldig gekeken naar andere oplossingen, maar helaas maken de huidige omstandigheden dit onmogelijk. We hopen op je begrip hiervoor. Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.


💛 Stay safe and keep on gaming! 💚

Game Mania