HyperX WE'RE ALL GAMERS.

Elke dag zijn er miljoenen mensen die wakker worden, eten en videogames spelen als onderdeel van hun dagelijkse routine. Of je nu een pro gamer bent die zich klaarmaakt om deel te nemen aan een eSports toernooi, een streamer bent die met z'n fans gaat gamen of gewoon lekker samen met je vrienden online wat plezier wil maken - we zijn allemaal gamers! HyperX snapt hoe jij in het leven staat. Wanneer je ook speelt, wat je ook speelt; er is altijd een HyperX product dat past bij je eigen stijl!

HyperX Cloud Headset

De HyperX Cloud familie is ontworpen voor al je gaming noden, maakt niet uit welke console je bezit of wat je persoonlijk stijl is. Elke headset is gemaakt met een aluminium frame voor dagelijks gebruik en bezit 53 mm drivers voor uitmuntend geluidskwaliteit.


HyperX Alloy Core RGB

De HyperX Alloy Core RGB is ideaal voor gamers die opzoek zijn naar een stijlvol keyboard waarbij prestatie en prijs in evenwicht zijn. Het duurzaam en verstevigd plastic frame zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid terwijl de soft-touch keys voldoende tactiele feedback geven. Het is een perfect all-round multimedia keyboard voor gamers!

HyperX ChargePlay Quad

De HyperX ChargePlay Quad laadt tegelijkertijd tot vier Joy-Con controllers op zodat je altijd gereed bent voor een nacht gamen, of om een hot-swap met de controllers te doen en te blijven spelen. De ChargePlay Quad geeft de batterijstatus weer op het voetstuk zodat je kunt controleren welke controllers gereed zijn voor gebruik.