Game Mania Streams

Game Mania pakt uit met een eigen Twitch-kanaal! Tal van content creators uit Vlaanderen en Nederland streamen hierop een hoop games, speciaal voor jou. Wat kan je verwachten? Indie games, Nintendo games, retro games, shooters maar ook betas, demos, nieuwe releases en wedstrijden! Tune dus zeker in! De squad bestaat uit verschillende creators uit Nederland & Vlaanderen. Zij gaan voor jullie hands-on met demos, betas en nieuwe releases! Kijk live mee en kom gezellig babbelen in de chat of op de Game Mania Discord! Er worden ook vaak goodies weggegeven. Kom dus zeker langs!
Stream Schedule

Elke dinsdag, woensdag, donderdag en zondag om 20 uur kan jij ons live terugvinden op www.twitch.tv/GameManiaStreams! Naast die vier vaste dagen kan je tussendoor nog streams verwachten van demos, betas en gloednieuwe releases, gespeeld door onze toffe content creators. Blijf op de hoogte met onze livestreams door op de knop te klikken onderaan het schema.

Content Creators

Game Mania Squad

Welkom bij de stream

De squad bestaat uit o.a. Raxis, Root en Tomhndrx. Zij gaan voor jullie hands-on met elke demo, beta en nieuwe releases! Kijk live mee en kom gezellig babbelen in de chat of op de Game Mania Discord! Er wordt ook vaak veel goodies weggegeven aan gelukkige kijkers. Dus kom zeker eens langs!
Flikki

"PEW! PEW! PEW!”

Hey Guys! Ik ben Flikki, your friendly neighbourhood variety streamer! Games die ik stream gaan van shooters, naar rpg’s tot zowat alle games die je kan verzinnen. Een groot variety aan games is dus te zien op dit kanaal. Het is hier altijd leuk en gezellig,niet de beste plays maar wel gelach en gegier!Saar

“Wahoo!”

Saar speelt verschillende multiplayer games waarbij heel de community kan meespelen. Zij deelt voornamelijk haar liefde voor Nintendo games, maar bezorgt je ook de nodige actie en hectiek door het spelen van verschillende horror games. De nieuwste (singleplayer) titels, horror games, Nintendo games en gekke challenges komen op dit kanaal aan bod. De focus ligt op interactie en gezelligheid dus wacht niet langer, en kom gezellig meedoen!
Kampvuur

“Gezellig samen zijn!”

Wij zijn Kampvuur. Een gezellige community van streamers en volgers met 1 doel voor ogen: Een gevarieerde nederlandstalige stream voorzien. Wij proberen dit doel te versterken met elke dag een paar uur te streamen op twitch.tv/kampvuur. Elke stream is uniek en proberen thema dagen te implimenteren om voor onze volgers een weekschema te bieden. Streamers zoals Txc, Zweefpoes, Toonnistarks en Geekster Squad staan klaar voor een gezellige avond!Geekster

Hoi, wij zijn Geekster. Niet zomaar een blog, maar je moederschip doorheen het gamelandschap. De wereld van games is een oneindige kosmos aan nieuws, releases en verscheidenheid. Ons doel is simpel: de gewone geek wegwijs maken in die chaos. Maar om te schrijven over games, moet je in de eerste plaats natuurlijk ook veel spelen. Samen met IEF, de rustige vastheid, of Sjmille, explosieverslaafde ziel, banen we samen met jullie een weg door het kluwen en vertellen we jullie erg veel over de games die we aan het spelen zijn. Monsters, zombies, RPG’s, we got you covered. En de rest? Nou, dat lezen jullie achteraf op Geekster.be!

Discord

Join onze Discord server! Kom in contact met andere members uit de Game Mania Community, praat over games en blijf op de hoogte van alle livestreams & events!