Wat is Skylanders ?

Skylanders is een bekroonde reeks games waarin speelgoed tot leven komt! Plaats je Skylanders op de Portal Of Power en je speelgoed komt tot leven in het spel. Creëer je eigen wereld gevuld met jouw favoriete Skylanders en beleef telkens een nieuw avontuur.

Skylanders - Imaginators

Portaalmeesters kunnen zoals nooit tevoren hun verbeelding los laten gaan in Skylanders - Imaginators. Skylanders - Imaginators geeft kinderen de mogelijkheid om zelf Skylanders te creëren en ze voor het eerst tot leven te brengen in een nieuw avontuur met een fascinerend verhaal, puzzels, battles en een nieuwe opstelling van helden en schurken.

Imaginators - Starterpack

Verwacht: 14.10.2016

Skylanders-Starterpack Imaginators

Skylanders - Superchargers

Skylands is in gevaar! Kaos heeft zijn meest snode wapen ooit ingezet: het Doemstation van Ultieme Doemnietiging! Heel Skylands staat aan de rand van de afgrond! Er is een speciaal team, de Superchargers, in het leven geroepen om een onverwoestbare vloot fantastische voertuigen te besturen. Bestuur deze krachtige voertuigen samen met de Superchargers, en maak een tocht over land, zee en door de lucht om Kaos tegen te houden en Skylands te redden!

Superchargers - Starterpack

Skylanders-Starterpack Superchargers

Skylanders - Trap Team!

Kaos heeft de muren van de gevreesde Donderwolk-gevangenis opgeblazen en de vreselijkste boeven in Skylands bevrijd. Jij moet ze vinden en vangen met behulp van de Skylanders. Met de magische Traptanium kristallen kun je de verbazingwekkende kracht van de elementen gebruiken. Vang de boeven in de kristallen en breng ze terug naar Skylands om voor je te vechten! Begin aan het ultieme avontuur en verken Skylands op zoek naar de ontsnapte boeven!

Skylanders - Swap Force!

Ga op een nieuw en spannend avontuur met de Skylanders en de Swap Force. De gloednieuwe Swap Force Skylanders hebben de unieke eigenschap om hun onder- en bovenkanten te combineren om nieuwe personages te creëren met verschillende vaardigheden en krachten!

Swap Force - Starterpack

Skylanders-Starterpack Swapforce

Skylanders - Giants!

Duizenden jaren geleden gingen de Skylanders Giants de strijd aan in epische gevechten in de Skylands, totdat ze naar de aarde werden verbannen. Nu een nieuwe dreiging de kop op steekt, wordt het tijd dat ze hun krachten bundelen met de Skylanders. Alleen jij kunt ze op de Portal of Power zetten en hun krachten onthullen in de ultieme strijd om de Skylands te redden.

Skylanders - Spyro's Adventure!

In Skylanders - Spyro's Adventures neem je de rol aan van een machtige Portal Master, die meer dan 30 verschillende personages kan besturen, waaronder iedereeens favoriete purperen draak Spyro. Elk van deze helden is een beschermer van een fantastische, mysterieuze wereld, maar ze zijn elk uit hun wereld verdreven door de sinistere Portal Master Kaos. Ze zitten nu gevangen in onze wereld als kleine speelgoedfiguurtjes en alleen jij kan hen helpen terug te keren naar hun wereld. Vertrek op een fantastisch avontuur, vecht tegen vervaarlijk uitziende wezens, verzamel schatten en los uitdagende puzzels op in je missie om hun wereld te redden.

Spyro's Adventure - Starterpack

Skylanders-Packshot Spyro's Adventure