Ervaar nieuwe werelden en beleef de game!

Vanaf het moment dat je PlayStation VR opzet, het nieuwe virtual reality-systeem voor PlayStation 4, ervaar je games op een geheel nieuwe manier. Je bent zelf het middelpunt van de actie en beleeft ieder detail van fantastische nieuwe werelden — hierdoor lijkt het alsof je echt in de game zit.

Mogelijk gemaakt door PlayStation 4!

Gewoon aansluiten en spelen. PlayStation VR heeft hetzelfde DNA als PlayStation 4, dus je kunt de twee eenvoudig verbinden en binnen enkele seconden genieten van nieuwe ervaringen.

Opzetten en spelen maar!

De headset heeft een uitgebreide ontwikkeling ondergaan om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. je kunt de headset eenvoudig op-en afzetten en het innovatieve design houdt in dat het minimale gewicht wordt ondersteund door een hoofdband over de bovenkant van je hoofd zodat niets je beleving stoort.

Ontworpen om je het gevoel te geven dat het er niet is!

Ontwikkeld voor iederen

De headset is ontworpen om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. Je kunt de headset moeiteloos op- en afzetten, terwijl het minimale gewicht wordt ondersteund door een verstelbare hoofdband die voor iedereen geschikt is.

Ga er helemaal in op, laat anderen meedoen!

Speel samen!

Laat anderen genieten van een game met of tegen je met het PlayStation VR Social-scherm. Projecteer wat je in je headset ziet op een tv-scherm, zodat anderen zich in de actie kunnen mengen. Je kunt anderen laten meedoen terwijl jij helemaal opgaat in je eigen wereld.

Nog geen PlayStation Camera in huis om je PS4 te vergezellen?

Koop deze dan nu bij Game Mania, want dit accessoire is nodig om met PlayStation VR aan de slag te kunnen gaan! Koop de PlayStation Camera vandaag nog en wees helemaal klaar voor PlayStation VR!

Wil je alle capaciteiten van de PlayStation VR benutten?

Pre-order dan ook alvast je PlayStation Move controller! Deze controller is niet noodzakelijk om te kunnen genieten van PlayStation VR, maar sommige functionaliteiten zullen zonder PS Move niet beschikbaar zijn.