Informatie over pre-orders van Final Fantasy VII Remake tijdens winkelsluitingen door Covid-19 (coronavirus)

Momenteel maken we een ongekende gezondheidscrisis door met Covid-19 (coronavirus). Game Mania neemt dit zeer serieus. Daardoor hebben wij de moeilijke beslissing genomen om onze winkels tot nader order te sluiten. Dit heeft gevolgen voor de reserveringen die in onze winkels zijn geplaatst op producten die tijdens deze sluitingsperiode worden uitgebracht. Op deze pagina vind je meer informatie over de release van Final Fantasy VII Remake.

Antwoorden op algemene veelgestelde vragen over de maatregelen tegen corona bij Game Mania vind je hier.

Let op:

Deze informatie heeft betrekking tot reserveringen voor winkelafhalingen. Bestellingen die al geplaatst zijn via de webshop zullen gewoon thuisgeleverd worden. Op dit moment heeft dit betrekking op de volgende releases en de respectievelijke edities:

Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake Deluxe Edition (uitverkocht)
Final Fantasy VII Remake Sephiroth Edition

 • Releasedatum

  Laten we met het beste nieuws beginnen! Onze hoogste prioriteit is dat iedereen de game zo snel mogelijk kan spelen. Wij zullen daarom deze week (week 14) al beginnen met uitleveren van Final Fantasy VII Remake zodat je deze al voor de oorspronkelijk releasedatum zal ontvangen.
  Door de drukte bij PostNL kunnen we geen exacte leverdatum communiceren maar wij doen er alles aan om de game zo snel mogelijk uit te sturen zodat je deze ruim op tijd voor de originele releasedatum van 10 april zal ontvangen. Dit geldt uiteraard ook voor iedereen die momenteel deze game al in bestelling had staan via de webshop.

 • Indien je de standaard editie of de Sephiroth Edition hebt besteld voor winkelafhaling

  Omdat onze winkels momenteel gesloten zijn is het niet mogelijk de game af te halen in onze winkels. We adviseren om het product via de webshop te bestellen, zodat je het product op release thuis ontvangt. De pre-order voordelen zullen ook meegezonden worden voor thuislevering. Alle huidige pre-orders geplaatst in de winkel zullen geannuleerd worden. Aanbetalingen die in de winkel zijn gedaan gaan uiteraard niet verloren. Deze kunnen worden omgezet naar een andere pre-order of worden terugbetaald bij een volgend winkelbezoek, wanneer de winkel weer open is.

 • Indien je de Deluxe Edition hebt besteld voor winkelafhaling

  Het is helaas niet mogelijk om jouw reservering om te zetten naar een bestelling voor thuislevering. We adviseren om de standaard editie via de webshop te bestellen, zodat je de game zo snel mogelijk thuis ontvangt en wel direct kan spelen. Wij bewaren jouw Deluxe Edition zodat je deze kan afhalen wanneer de winkel weer open is. Als je de normale versie van de game hebt gekocht in onze webshop zullen wij deze retour nemen op het moment dat je jouw Deluxe Edition komt afhalen en zal het volledige aankoopbedrag in mindering gebracht op het openstaande bedrag van de speciale editie. Daarvoor vragen we je de standaard editie in zo goed mogelijke staat te houden.

  Wil je vanwege deze omstandigheden liever jouw reservering van de speciale editie annuleren? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zo kunnen wij mogelijk iemand anders nog blij maken met deze versie.We hebben zorgvuldig gekeken naar andere oplossingen, maar helaas maken de huidige omstandigheden dit onmogelijk. We hopen op je begrip hiervoor. Indien je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Door de grote hoeveelheid vragen die wij momenteel ontvangen kan het langer duren voordat wij antwoord geven op jouw vraag. Wij zullen echter iedere vraag behandelen en beantwoorden.


💛 Stay safe and keep on gaming! 💚

Game Mania