11-11 Memories Retold

11-11 Memories Retold is een uniek verhaalgedreven avonturenspel waarin spelers de tragische gebeurtenissen van de Eerste Wereldoorlog herbeleven door de ogen van twee unieke personages: Harry en Kurt. De stemmen worden ingesproken door Elijah Wood (Harry) bekend van o.a. The Lord of the Rings en Sebastian Koch (Kurt) bekend van o.a. Homeland. Doorheen het verhaal beleef je avonturen met Kurt, Harry en diens metgezellen.

Het spel is ontwikkeling bij Aardman en DigixArt. Het artwork van de game is gebaseerd op handgetekende, impressionistische aquarellen. Wanneer de aquarellen tot leven komen met de hulp van de uitmuntende animatie van Aardman lijkt de game op een bewegend schilderij. Elke scène in het spel is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Harry is een Canadees-Amerikaanse fotograaf die aansluit bij de frontlinie om de gruwel van de oorlog vast te leggen en na te vertellen. Kurt is een pacifist die gedreven wordt door zijn plichtbewuste aard.

"Wanneer de impressionistische aquarellen tot leven komen met de hulp van de uitmuntende animatie van Aardman lijkt de game op een bewegend schilderij."

Platform:

Notify Me
Uitverkocht Blijf op de hoogte wanneer dit product weer leverbaar is.
  • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 80 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 9/11/2018
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI inhoud Geweld
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar DigixArt
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers