Divinity Original Sin 2

Het goddelijke is dood. De leegte nadert. En de onmetelijke krachten die in je sluimeren beginnen langzaam te ontwaken. Het gevecht voor Divinity is begonnen. Maak slimme keuzes en vertrouw niemand want de duisternis ligt op de loer.

Wie ben ik

Kruip in de huid van een vleesetende Elf, een keizerlijke Lizard of een Ondode die opgestaan is uit zijn graf. Zie hoe de wereld, de omgevingen en de personages in het spel reageren op wie je bent en welke ras je vertegenwoordigt.

Tijd voor een nieuwe Divinity!

Bouw je gezelschap en ontwikkel relaties met je reisgenoten. Neem deel in uitdagende, diepe, tactische turn-based gevechten. Net als in de eerste game moet je gebruik maken van je omgeving om de vijanden op je pad weg te ruimen. Gebruik vuurspreuken op explosieve omgevingselementen, gebruik je elektrische schokaanvallen wanneer de vijand in water staat, of gebruik de hoogte van het terrein in je voordeel. Manipuleer de elementen naar jouw zin en verzeker jezelf van de overwinning.

Rivellon heeft je nodig

Verken en ontdek de uitgebreide wereld van Rivellon alleen of met 3 andere spelers in de drop in/drop out coöperatieve multiplayer. Laat je verbeeldingen los en probeer talrijke manieren om met de spelwereld te interageren. Ben je klaar met het singleplayer verhaal dan kan je de gloednieuwe PvP (player vs player) of Game Master modes proberen.

Definitive Edition op console

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition brengt nieuwe kenmerken voor console, waaronder een inventarisatiesysteem voor voorraad, een nieuw dagboeksysteem, een nieuwe tutorial, een geüpdate PvP-omgeving en een nieuwe moeilijkheidsgraad. De grootste update is het derde hoofdstuk van de game, dat volledig herschreven is zodat spelers compleet worden ondergedompeld in het rijke en boeiende verhaal van Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition.

Alleen op Xbox One X

De volgende eigenschappen zijn exclusief op Xbox One X en tonen de kracht van de console. Alleen op Xbox One X kan je de game spelen in native 4K (geen upscaling) met HDR. De game kent ook algemene betere prestaties en aanpassingen aan de UI.

 • Kies je ras en origine - Kies uit een van de 6 unieke personages met hun eigen achtergrondverhaal en quests of maak je eigen personage als een mens, dwerg, elf, hagedissenman of ondode. Al je keuzes hebben dramatische gevolgen.
 • Ongelimiteerde vrijheid - Je krijg ongelimiteerde vrijheid om te verkennen en te experimenteren. Praat met iedereen - ook dieren en spoken - of vermoord iedereen maar wees bereid om met de gevolgen te leven. Je kan een NPC doden zonder dat je opnieuw moet beginnen.
 • Nieuwe generatie turn-based gevechten - Elimineer je vijanden op ontelbare manieren met de natuurelementen. Leer meer dan 200 verschillende vaardigheden in 12 verschillende scholen, maar onderschat de AI 2.0 niet!
 • Tot 4 personen online en split-screen coöperatieve multiplayer
 • Game Master Mode: maak je eigen scenario's in de Game Master Mode.

"Zie hoe de wereld, de omgevingen en de personages in het spel reageren op wie je bent en welke ras je vertegenwoordigt. "

Platform:

 • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
 • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 31/8/2018
EAN 3391891999021
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre RPG
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Larian Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers