Sea of Thieves 

Duik in het piratenleven!

Een avonturengame in een gedeelde wereld waarin jij de piraat van je dromen wordt in een wereld vol gevaren en geheimen. Verken een enorme oceaan. Elk zeil aan de horizon is een schip vol echte spelers... maar zijn ze vriend of vijand? Vorm een bemanning en reis naar schateilanden, neem het op tegen legendarische wezens en test je vaardigheden tegen andere piraten in epische scheepsgevechten.

Een wereld vol echte spelers

In Sea of Thieves is elk zeil aan de horizon een groep echte spelers. Je weet nooit wat hun plannen zijn. Misschien willen ze rustig bijpraten. Ze kunnen echter ook op jacht zijn naar jullie schatten, of gewoon genieten van een veldslag op volle zee. Hoe je reageert kan het verschil betekenen tussen een glorieuze overwinning en een close-up van de zeebodem.

Ontdek vervloekte schatten

Een belangrijk deel van de dag van een piraat bestaat uit hun jacht naar schatten. Daarbij maakt het niet uit of deze wordt verkregen na het oplossen van een lastig raadsel, of door de schat onder de neuzen van een rivaliserende bemanning te stelen. Maar wees altijd op je hoede: de kisten kunnen op verschillende manieren zijn vervloekt. Zo kan een onschuldige vondst het ruim van een schip laten volstromen of piraten overboord laten vallen!

Bestrijd monsterlijke wezens

Niet alles op de Sea of Thieves kan worden uitgenodigd voor een biertje in de lokale taverne. Wilde dieren en exotische wezens wachten om ontdekt te worden. Het grootste gevaar komt echter van de restanten van eerdere piraten die maar niet stil blijven liggen. Deze gevaarlijke skeletten verplaatsen zich in groepen en gebruiken hun roestige, oude kanonnen om jouw avontuur tot een voortijdig einde te brengen.

Vertel je eigen verhaal

Als piraat ben je vrij om zelf te kiezen. Ga je op ontdekkingstocht in nieuwe wateren, ga je als duiker op schattenjacht in oude scheepswrakken of ga je op zoek naar materiaal om je schip te repareren en bevoorraden? De keuze is aan jou: jij bepaalt wat je gaat doen en hoe je te werk wilt gaan.

Cursed Sails (Update 31/07/2018)

De campagne Cursed Sails en de content-update zijn zonder extra kosten beschikbaar voor alle Sea of Thieves-spelers die de game hebben gekocht voor een Xbox One of Windows 10-pc en ook voor iedereen die de game speelt via Xbox Game Pass.

In de gratis update Cursed Sails worden angstaanjagende skeletschepen geïntroduceerd. Spelers kunnen bovendien aan de slag met het nieuwe brigantijn voor drie spelers en een nieuw Alliantie-systeem.

 • Gedeelde wereld - Een avonturengame in een gedeelde wereld, ontwikkeld door Rare Ltd. Word de piraat die je altijd al wilde zijn in een gedeelde wereld vol echte spelers.
 • Gameplay vol échte co-op - Het is jouw bemanning tegen de rest van de wereld.
 • Spannende actie en avonturen - Een uitgebreide, fantasierijke wereld vol mysterieuze eilanden, dodelijke monsters en mythische wezens.
 • Jaag op schatten en beleef avonturen - Zeil samen naar verre kusten op jacht naar roem en rijkdom. Los oeroude raadsels op, neem het op tegen monsterlijke wezens of plunder de boten van andere bemanningen - jij kiest wat er gebeurt!
 • Echte zee-avonturen in echte 4K - Ga een rijke en fantastische wereld binnen vol piraten, gevaren en ontdekkingen, dat alles in 4K! (4K gameplay alleen op Xbox One X)

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 20/3/2018
EAN 889842280609
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Coöp
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Microsoft
Ontwikkelaar Rare
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers