Mass Effect - Andromeda

Mass Effect - Andromeda voert spelers naar het sterrenstelsel Andromeda, ver voorbij de Melkweg. Daar leid je de strijd voor een nieuw thuis in vijandelijk territorium, waar wij de aliens zijn.

Kruip in de huid van de Pathfinder 

Speel als de Pathfinder - een leider van een squad militair getrainde verkenners - met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Dit is het verhaal over het volgende hoofdstuk van de mensheid. Zet je eigen koers uit in een gevaarlijk nieuw sterrenstelsel. Ontrafel de mysteries van het sterrenstelsel Andromeda terwijl je rijke, buitenaardse werelden ontdekt tijdens je zoektocht naar een nieuw thuis voor de mensheid. Jouw keuzes tijdens het spel zullen uiteindelijk bepalen of we overleven in het Andromeda sterrenstelsel. En terwijl de hoop van de mensheid op je schouders ligt, moet je jezelf afvragen: hoe ver ben ik bereid te gaan?

Keer terug naar het Mass Effect-universum

Leid de eerste mensen in Andromeda tijdens een wanhopige zoektocht naar ons nieuwe thuis. In dit nieuwe hoofdstuk van Mass Effect ontmoet en rekruteer je gloednieuwe, interessante personages in een epische ruimtesaga boordevol mysteries en galactische conflicten.

Creëer een gevreesde held met ongelooflijke wapens, krachten en technologie. Met een veel flexibeler ontwikkelingsysteem voor vaardigheden en wapens kun je spelen zoals jij dat wilt, zodat je onverslaanbaar wordt voor sterke buitenaardse vijanden. Nieuwe mogelijkheden, zoals schadegevoelige omgevingen, hogere sprongen voor extra verticaliteit en gloednieuwe wapens en Biotics, maken gevechten spannender dan ooit.

Multiplayer

Welkom bij de APEX Forces. In de multiplayer-mode in Mass Effect Andromeda kom je terecht in een 4 player co-op fire-team ervaring. Ga samen met tot 3 vrienden de strijd aan tegen de vijandelijke dreiging daar waar de Pathfinder niet kan zijn om het belang van het Andromeda Initiative te beschermen.

Test jouw skills in een compleet nieuw missie systeem, volbreng uitdagingen en objectives terwijl je naar verschillende locaties reist om doorslaggevende informatie te vergaren en belangrijke vijandelijke doelen te elimineren, doe samen ervaring op en verzamel objecten om je character kit te customizen.  Je kunt je altijd aansluiten bij nieuwe Strike Teams waarmee je progressie kunt blijven boeken en rewards kunt verzamelen voor je singleplayer campaign of multiplayer inventory. 

  • Keer terug naar het Mass Effect-universum en verken een geheel nieuw sterrenstelsel als de Pathfinder
  • Vecht als nooit tevoren met nieuwe mogelijkheden, zoals schadegevoelige omgevingen, hogere sprongen en gloednieuwe wapens en Biotics
  • Speel op jouw manier - Je hoeft niet langer een vaste klasse te kiezen aan het begin van de game en je kan je personages krachten aanpassenom elke situatie te baas te kunnen
  • Sluit je aan bij de APEX Forces in de multiplayer van Mass Effect - Andromeda en vorm een co-op-vuurteam van 4 spelers met verschillende klassen

Platform:

Thuisbezorgd binnen 1-2 werkdagen

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 23/3/2017
EAN 5030933116399
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre RPG
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Seks
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar Bioware
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers