Pure Football

Wat krijg je als vijf spelers van het Nederlandse elftal het op zouden nemen tegen vijf spelers van de Duitse Mannschaft? Dan krijg je voetbal op zijn puurst! Voetbal zoals voetbal bedoeld is. Het gaat puur om de actie en natuurlijk, om de eindscore. In Pure Football gaat voetbal terug naar de essentie en plaatst jou als speler met je neus bovenop de actie.

Op het speelveld

Pure Football is een nieuwe en unieke visie van voetbal in videogames. De game legt de nadruk op de intense, fysieke en spectaculaire aspecten van de sport. De over-de-schouder camera en dynamische audiosystemen plaatsen de gamer in het hart van de actie van de vijf-tegen-vijf voetbalactie. Als je Pure Football speelt, kijk je niet naar een voetbalmatch maar speel je een voetbalmatch.

Pure & Simple

De game zal meer dan 230 elite voetballers, 17 internationale teams en 17 legendarische spelers bevatten. Gamers kunnen hun zelfgemaakte voetballer maken met een handige editor en daarna met hun hoogsteigen Pelé de grasmat bestormen. Met je eigen creaties kan je ook deelnemen aan de Campaign Mode waarin de beste spelers onderling strijden om een plekje in de finale. De game ondersteunt naast de singleplayer een leuke 4-speler multiplayer mode die zowel offline als online te spelen is. Online leaderboards houden jouw statistieken bij en laten je matchen organiseren tegen andere spelers om de puurheid van voetbal te vieren.

- Speel met of tegen de grootste nationale voetbalteams!
- Creëer je eigen sterspeler (of sterrenteam) en begeleid hem tot de absolute wereldtop!
- Speel met z'n vieren tegelijk.
- Met je neus bovenop de actie dankzij de dynamische camerastandpunten.
- Vijf tegen vijf voetbal! Voetbal op zijn puurst.

Platform:

Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis.

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 27/5/2010
EAN 3307213201062
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
Publisher Ubisoft