Dark Void

Dark Void is Capcom's nieuwste sci-fi actie avontuur dat de adrenaline van lucht- en grondgevechten combineert. De game speelt zich af in een parallel universum genaamd 'The Void'. Spelers nemen de rol aan van Will, een piloot van een vrachtvliegtuig die tijdens een routinevlucht over de Bermudadriehoek neerstort. Wanneer hij bijkomt, bevindt hij zich diep in 'The Void'. In 'The Void' ontmoet hij Nikola Tesla, die door zijn experimenten wellicht in 'The Void' beland is. Nu moet de onwaarschijnlijke held een manier vinden om uit deze onheilspellende dimensie te ontsnappen. Maar alvorens hij ontsnapt, moet hij de 'Survivors' helpen. De Survivors zijn een bende rebellen die een oorlog voeren tegen een mysterieus buitenaardse ras dat onze wereld bedreigt. De komst van Will is hun laatste hoop.

De Rocketeer

De unieke combinatie van grond- en luchtgevechten maken van Dark Void een spannend en intens actiegame. Will krijgt in de loop van het spel een rocketpack. Dit transportmiddel is een jetpack op steroïden en kan je van punt a naar punt b brengen in luttele seconden. De unieke mogelijkheid om zowel in de lucht als op de grond je vijand te confronteren, geeft een hele nieuwe dimensie aan deze 3e persoons shooter. De verticale combat laat je bengelen aan de randen van afgronden en dat zorgt voor unieke spelsituaties. Gebruik je omgeving voor unieke covermogelijkheden wanneer de vijanden je van boven én onder belagen. De kans dat je eindigt als schietschijf is echter groter wanneer vijanden je van alle kanten kunnen benaderen.

UFO's nachtmerrie

Wanneer je eindelijk beschikt over een volwaardig arsenaal, kan je vrij rondvliegen in de 'Void'. Terwijl je als rocketeer door de lucht scheurt, kan je vijanden neerhalen als een menselijk gevechtsvliegtuig. Het unieke grip systeem geeft je zelfs de mogelijkheid om enkele gevarieerde minigames te spelen zoals de hi-jack van een UFO in zijn vlucht. Het voordeel van een rocketpack is de enorme wendbaarheid. De snelheid en schaal van de game maken het mogelijk om met Will door smalle rotsen te razen, immense kloofdallen te doorkruisen en te genieten van de sci-fi panoramas en futuristische looks. De gameplay tussen het vliegen, derde persoons schieten en hi-jacken gebeurt trouwens allemaal in real-time met vloeiende overgangen.

- Sci-fi actie-avontuur dat lucht- en grondgevechten combineert in een spannend, ongeëvenaard derde persoons actiespel.
- Vertical combat - Omhoog klimmen is de enige manier om je vijanden neer te krijgen.
- Uniek gripsysteem waarbij je kan springen van het ene naar het andere oppervlak en zelfs UFO's hi-jacken.
- Explosief hover- en jetpack die je de beweegbaarheid van een gevechtsvliegtuig geeft.
- Mysterieuze verhaallijn gebaseerd op conspiracy theorieën - Weet jij te ontsnappen uit 'The Void'? 

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 22/1/2010
EAN 5055060961766
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Capcom