Dead Rising

In Dead Rising volg je Frank West, een overijverige freelance fotograaf, die niets liever wil dan de foto van de eeuw maken. Wanneer Willamette, een klein dorp in Colorado, overspoeld wordt door zombies is dit natuurlijk voor hem de uitgelezen kans. Frank laat zich met een helikopter op het lokale winkelcentrum droppen en geeft de piloot de opdracht hem na drie dagen terug op te pikken. Maar weet Frank wel waar hij aan begint?

Dead Rising speelt zich voor het overgrote deel af in dit winkelcentrum, dat al gauw overspoeld wordt door een eindeloze stroom zombies. Frank krijgt er dus een tweede prioriteit bij naast foto's maken, namelijk in leven blijven! Gelukkig vindt hij in het winkelcentrum heel wat wapens terug. Dankzij de winkels vindt hij ondermeer shotguns, baseball bats en andere wapens terug, maar in geval van nood weet hij ook zijn plan te trekken met sikkels, grasmachines en zelfs ketchupflessen!

De zombies zijn niet het enige waar Frank moet voor opletten. Er zijn namelijk ook heel wat mensen achtergebleven in het winkelcentrum. Door de zombie-invasie zijn deze mensen echter helemaal dolgedraaid, en eerder als psychopaten te bestempelen. Zij zien in Frank niet langer een medemens, maar eerder het zoveelste wezen dat het op hun leven gemunt heeft.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +34 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 7/9/2006
EAN 5030946052677
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld
Publisher Capcom