Ace Combat X - Skies of Deception

Ga de lucht in met gloednieuwe missies, kaarten en verhaallijnen en vlieg mee met het Southern Cross-eskader. De gelicenseerde vliegtuigen, verbluffende graphics en het verhaal zorgen voor een fascinerende PSP-game, boordevol snelle luchtgevechten.

Bepaal zelf je lot

Zoek het luchtruim op met je PSP en zet je in voor de verdediging van vreedzame republiek Aurelia. Je zult luchtgevechten meemaken, en vijandige piloten voeren agressieve duikvluchten uit - je hebt stalen zenuwen nodig om het luchtruim te veroveren in deze gloednieuwe Ace Combat-campagne, exclusief voor de PlayStation Portable. Dankzij de Ad Hoc-modus kunnen vier spelers tegelijk strijden om beheersing van het luichtruim in één op één luchtgevechten en tijdens veldslagen met je team. Als piloot kan je je eigen straaljager kiezen. Kies uit een uitgebreid aanbod straaljagers waaronder legendarische straaljagers zoals de F-22 Raptor en de Eurofighter Typhoon.

Kortom de eerste PSP-versie van Ace Combat komt met gedetailleerde en realistisch gemodelleerde straaljagers die je op het tipje van 'waar-je-ook-bent' doen zitten. Nieuwe toevoegingen zoals originele vliegtuigen en Wi-Fi Multiplayer maken van deze Ace Combat een must-have voor de PSP-eigenaar.

- De opwindende Ace Combat-reeks komt naar PSP, met een exclusieve nieuwe campagne
- Uitgebreide draadloze speltypen voor meerdere spelers: vecht een-tegen-een of in teams en val gronddoelen aan.
- 'Strategic AI System': missiedoelen worden dynamisch bepaald door je acties tijdens de gevechten

Platform:

Editie:

Niet meer beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 16/4/2009
EAN 711719190547
Aantal spelers Singleplayer
Genre Flight, Action
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher Sony