Psycho-Pass - Mandatory Happiness

Psycho-Pass - Mandatory Happiness speelt zich af tijdens het eerste seizoen van de anime-serie en voegt een nieuw achtergrondverhaal en nieuwe context toe aan de reeks, evenals diepgaande verhaallijnen voor elk van de nieuw geïntroduceerde personages. Je zal verschillende keuzes moeten maken in de loop van het spel, die uiteindelijk het einde van het spel drastisch kunnen beïnvloeden!

Mentale gezondheid

In de nabije toekomst is het mogelijk om iemands mentale toestand en neiging om een misdaad te plegen te meten en profileren. Voor het welzijn van het publiek worden alle emoties en gedachten gedocumenteerd en beheerd door het Sibyl System. Dit systeem meet de levenskwaliteit van elke persoon via zijn Psycho-Pass, de mentale status van dit individu. De Psycho-Pass, opgesplitst in twee onderdelen, is in deze samenleving het ultieme wapen om misdaden te voorspellen en te voorkomen.

Een van deze onderdelen is de Hue (tint), dat het stress niveau van een persoon visueel weergeeft. De andere is de Crime Coefficient (misdaadcoëfficiënt), een numerieke waarde die de kans dat een persoon een misdaad zal begaan vertegenwoordigt. Deze waarde bepaalt of de detectives van het Public Safety Bureau worden uitgestuurd. Deze detectives zijn verdeeld in twee groepen: De Enforcers, zelf potentiële misdadigers die de misdaden moeten onderzoeken en de criminelen moeten aanhouden, en inspecteurs, die de Enforcers in check moeten houden.

Onherstelbare keuzes

Je kan kiezen tussen twee nieuwe rechercheurs, die zijn toegewezen aan Division 1 van de Criminal Investigation Department: Nadeshiko Kugatachi, een kalme en ernstige inspecteur wiens herinneringen werden gewist, en Takuma Tsurugi, een heethoofdige Enforcer, die op zoek is naar zijn vermiste jeugdvriend.
 
Jij moet beslissen welke actie genomen moet worden voor elke gegeven situatie, maar je moet je bewust zijn dat elke beslissing zijn eigen gevolgen heeft. Dankzij het uigebeide keuzesysteem, een wervelende verhaallijn en spannende misdaadonderzoeken, biedt Psycho-Pass - Mandatory Happiness je een aantal uiteenlopende eindes. Uiteindelijk, afhankelijk van de gemaakte keuzes, kunnen Hues zelfs onherstelbaar verslechteren waardoor bepaalde zaken niet opgelost kunnen worden en het spel sneller dan verwacht een einde kent.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 14/9/2016
EAN 813633017198
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Seks
Publisher Nippon Ichi Software
Ontwikkelaar 5pb
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels