Assassin's Creed Chronicles

Speel de complete Assassin's Creed Chronicles trilogie (Assassin's Creed Chronicles: China, Assassin's Creed Chronicles: India & Assassin's Creed Chronicles: Russia) op PS4, Xbox One en Playstation Vita.

Assassin's Creed Chronicles is ontwikkeld door Climax Studios in samenwerking met Ubisoft Montreal. De games laten je het bloedstollende leven van een Master Assassin in 2.5D beleven. Je maakt een reis door drie verschillende beschavingen in uiteenlopende tijdperken. Zo zie je hoe de Ming-dynastie aan de rand van de afgrond staat, hoe het rijk van de Sikhs zich voorbereidt op de oorlog in India en hoe Rusland de nasleep van de Oktoberrevolutie beleeft. Elk deel van de trilogie heeft zijn eigen unieke setting, designstijl en Assassin maar bevat een verhaallijn die met de andere delen verbonden is. Assassin's Creed Chronicles: China, het eerste deel uit de trilogie, verscheen in april 2015.

Het tweede deel van de Assassin's Creed Chronicles saga speelt zich af in India, 1841, waar de spanningen tussen het Sikh Rijk en de  Britse Oost-Indische Companie steeds groter worden. Kruip in de huid van Arbaaz Mir, een Master Assassin die zijn geliefde moet redden uit de klauwen van zijn aartsvijanden en tegelijkertijd een item moet heroveren dat gestolen werd van het broederschap.

Het laatste deel uit de trilogie is Assassin's Creed Chronicles: Russia. Het is 1918 en jij bent Assassin Nikolaï Orelov, die nog één missie voor de Orde van de Assassins moet voltooien voor hij met zijn familie mag vertrekken. Je moet het huis infiltreren waar de bolsjewieken de familie van de tsaar gevangen houden. Daarnaast is er nog een belangrijk artefact dat je moet stelen waar de Assassins en de Tempeliers al eeuwen om strijden. Je bent helaas net te laat om de complete familie van de tsaar te redden, maar je weet prinses Anastasia in veiligheid te brengen. Nu moet je haar nog beschermen terwijl je met het artefact aan de Tempeliers probeert te ontsnappen.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +79 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +79 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 2/4/2016
EAN 3307215916544
Aantal spelers Singleplayer
Genre Platform
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Ubisoft