Army Corps of Hell

In Army Corps of Hell ben je de gevallen koning van de onderwereld. Ga met behulp van je goblinleger het gevecht aan om je troon terug te winnen!

Army Corps of Hellwordt ontwikkeld door Entersphere, Inc. en brengt een unieke combinatie van grimmige gevechten, zwarte humor en bliksemsnelle actie naar de PlayStation Vita. Spelers besturen een leger van honderd goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden om een keur aan vijanden te verslaan en de troon van de koning van de hel te heroveren.

- Herstel je macht als koning, ga de strijd aan met je tegenstanders en herverover je plaats als heerser van de onderwereld!
- Bestuur enorme goblinlegers Verpletter je vijanden met je leger van 100 goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden.
- Gebruik het achterste touch pad om je goblins instrumenten te laten bespelen die speciale krachten activeren. Laat je held herleven, verjong je soldaten en inspireer je leger om hun kracht te vergroten! Hoe beter je speelt, hoe groter de beloning.
- Combineer materiaal dat je vindt bij verslagen vijanden om nieuwe uitrustingen te maken voor je troepen. Pas de uitrustingen aan en verander de look om de vaardigheden van je soldaten te vergroten.
- Speel met maximaal vier spelers via ad-hoc multiplayer en ga het gevecht aan met moeilijkere bosses om zeldzame items te vinden!

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 21/2/2012
EAN 5021290050242
Aantal spelers Singleplayer
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Square Enix