RAGE 2 Game Mania Edition (RAGE 2 + HyperX Cloud Stinger Core Headset)

Ontdek gruwelijke voertuiggevechten, supersnelle first-person actie en een open wereld vol met waanzin. Scheur door de meedogenloze Wasteland terwijl je bloederige gevechten aangaat met Gangs in RAGE 2. Waan je middenin deze brute wereld dankzij het heldere geluid van de HyperX Cloud Stinger Core Headset, nu exclusief bij Game Mania verkrijgbaar in combinatie met RAGE 2 aan een extra scherpe prijs!

Let op, voor deze bundel geldt OP=OP!

RAGE 2

RAGE 2 is de opvolger van RAGE, een First Person Shooter van het team bij id Software en voormalig werknemer en software-ingenieur bij id Software John Carmack. De game wordt ontwikkeld in een samenwerking tussen Avalanche Studios (bekend van Mad Max en de 'Just Cause'-reeks) en id Software. We keren terug naar de Aarde nadat een asteroïde de planeet tot puin heeft herleidt.

De asteroïde heeft 80% van de wereldbevolking vernietigd. Meedogenloze en bloeddorstige bendes dwalen over de open wegen en de overheersende Authority probeert met een ijzeren vuist te regeren. Je speelt als Walker, de laatste Ranger uit de Wasteland die een bedreiging vormt voor hun macht. Je hebt geen huis meer en bent voor dood achtergelaten. Nu moet je strijden voor gerechtigheid en vrijheid. Ontdek gruwelijke voertuiggevechten, supersnelle first-person actie en een open wereld vol met waanzin. Scheur door de meedogenloze Wasteland terwijl je bloederige gevechten aangaat met Gangs om zo de gereedschap en technologie te vinden die je nodig hebt om de Authority voor eens en altijd uit te schakelen.

 • Welkom in de Shooterverse - id Software’s shooter geschiedenis en Avalanche Studios chaotische open wereld komen samen in RAGE 2. Het is meer dan een shooter en meer dan een openwereld, het is een shooterverse.
 • De Wasteland wacht op je - Ontdek een grote en gevarieerde open wereld van weelderige oerwouden en verraderlijke moerassen tot zonovergoten woestijnen in je achtervolging van de Authority. De Wasteland is gigantisch. Vecht voor elk stukje van dit land met je arsenaal aan wapens.
 • Pedal to the Metal - Gebruik een divers assortiment aan ruige woestijnwagens om door de Wasteland te racen. Van monster trucks tot gyrocopters. Als je het ziet, kan je er in rijden.
 • De Laatste Ranger - Maak gebruik van een collectie aan wapens die zijn te upgraden, verwoestende krachten en Overdrive. De mogelijkheid om je wapens over hun mechanische grenzen te duwen.
 • Factions & Vijanden - Vecht tegen wrede facties om controle te krijgen over de Wasteland. Elke met een reeks aan krankzinnige, mutanten en monsters die hongerig zijn naar bloed.

HyperX Cloud Stinger Core Headset

De HyperX Cloud Stinger Core geniet net als de andere HyperX headsets van uitgebreid comfort en een kwalitatieve geluidsbeleving. Hij weegt slechts 275 gram, comfortabel voor je nek en de oorschelpen draaien in een 90°-hoek zodat ze altijd goed passen op je hoofd. De Cloud Stinger Core is ook een betrouwbare en is geschikt voor gebruik op verschillende console platformen. De 40mm drivers zorgen voor een uitmuntend geluid en geven de nodige precisie voor multiplayer gaming. Je comfort tijdens ellenlange spelsessies wordt gegarandeerd dankzij het kenmerkende, hoogwaardige HyperX traagschuim dat de vorm aanneemt van je hoofd en oren. De headset bevat eveneens een module op de aansluiting van de headset om de microfoon te muten of om het volume aan te passen.

Kenmerken

 • Lichtgewicht headset met ear cups die 90° kunnen draaien
 • 40 mm drivers voor uitstekend geluid
 • Compatibel met iOS, Android, Xbox One, PC (Windows), PlayStation 4
 • Stereo 2.0 geluidskwaliteit
 • Aansluiting via 3.5 mm mini-jack kabel
 • 1.3 meter kabellengte

"Waan je middenin de brute wereld van RAGE 2 dankzij het heldere geluid van de HyperX Cloud Stinger Core Headset"

 • Uniek spaarsysteem +276 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
 • Uniek spaarsysteem +276 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 14/5/2019
EAN 5055856420217
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher Bethesda
Ontwikkelaar Avalanche Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers