Mortal Kombat 11

In verband met een feestdag zullen alle webshop bestellingen geplaatst vóór vrijdag 19 april 20:00 uur op de releasedatum thuisgeleverd worden. Alle bestellingen geplaatst na vrijdag 19 april 20:00 uur worden op woensdag 24 april geleverd.

Wil je Mortal Kombat 11 op release spelen? Plaats dan dus jouw bestelling voor 19 april 20:00 uur of kies voor een pre-order in één van onze 75 winkels.

Mortal Kombat 11 is de allernieuwste uitgave uit de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 biedt een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack. De game is verkrijgbaar als standaard editie of als premium edition voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch!

Custom Character Variation

MK11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Het systeem biedt tal van mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren.

Filmisch verhaal

 Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga die inmiddels zijn 25e jaar ingaat. De Story Mode introduceert een gloednieuwe, uitgebreide verhaallijn met in de hoofdrol Kronika, Keeper of Time en schepper van het bestaan, en het eerste vrouwelijke boss personage in de geschiedenis van Mortal Kombat.

Nieuwe en oude krijgers

Enkele nieuwe vechtersbazen die zich toevoegen aan het uitgebreide rooster Mortal Kombat-krijgers. Nieuw is onder andere Geras, een krachtige en trouwe dienaar van Kronika die de tijd kan manipuleren. Natuurlijk keren ook veel bekende gezichten terug naar MK11. De volgende personages zijn alvast verzekerd voor MK11: Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade en Sub-Zero.

 • Gloednieuwe verhaallijn met Kronika, de eerste vrouwelijke boss in de Mortal Kombat spelreeks. Reis door de tijd met je favoriete vechtersbazen en ontdek een episch verhaal.
 • MK11 introduceert nieuwe gezichten zoals Kronika en Geras maar keert ook terug naar oude gezichten met Baraka, Raiden, Skarlet, Scorpion, Sonya Blade en Sub-Zero
 • Personaliseer elk personage met verschillende maskers/gezichten, pantsers/kostuums en zelfs wapens. Je kan bijvoorbeeld Scorpion's wapen aanpassen met verschillende speerpunten.
 • De iconische Fatalities zijn er weer en zijn nog gruwelijker, en meer over-the-top dan in alle voorgaande Mortal Kombat-spellen
 • Gloednieuwe muziek van Dimitri Vegas met de titelsong: You're Next.

 

Platform:

Editie:

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar

Releasedatum: 23/4/2019

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
 • Uniek spaarsysteem +324 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen of retourneren in één van onze 80 winkels of 1.500 Pickuppoints
 • Uniek spaarsysteem +324 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 23/4/2019
EAN 5051888247242
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Fighting
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, In-game aankopen
Publisher Warner Bros Interactive
Ontwikkelaar NetherRealm Studios
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers