Dead Cells

In Dead Cells maak je onderdeel uit van een mislukt alchemisten experiment. Ga op onderzoek en vind de oorzaak waarom er zoveel rare dingen gebeuren op het klaarblijkelijk vervloekte eiland waarop je je bevindt. Dead Cells is aartsmoeilijk maar geeft net als Dark Souls - de gelijkaardige benaming is geen toeval - enorm veel voldoening wanneer je de procedurale dungeon weet te overleven. Als je oog-in-oog staat met de een uitdagende vijand kan je niet anders denken aan de permadeath die altijd op de loer ligt. Gelukkig heb je een krachtige dodge roll tot je beschikking. Dead Cells drijft je stalen zenuwen tot hun uiterste in een veeleisend maar catharsisch actiespel.

Roguevania

De wereld van Dead Cells is een grote open-wereld die je vrij kan verkennen. Net als in een Castlevania bestaat de wereld uit één geheel met verschillende paden en nieuwe skills die je gaandeweg vindt en vrij speelt. Zonder checkpoints. Je gevecht met de eindbaas behaal je in één zitting, of helemaal niet. Maar geef niet op en probeer gewoon opnieuw want bij elke succesvolle run krijg je toegang tot nieuwe levels, mutaties (superkrachten), vaardigheden en wapens.

Nu we het hebben over wapens, Dead Cells biedt je ontelbare manieren om je vijanden af te slachten. In de game vind je een grote diversiteit aan zwaarden, bogen en natuurlijk toverspreuken, maar ook zwepen (nog een knik naar Castlevania), granaten en gevechtstorens. Elk hebben ze hun eigen karakteristieken en unieke twist. Het roguelike gedeelte van het spel zijn de verschillende mutaties en vaardigheden die bij elke nieuwe run zullen verschillen.

Maar de echte test is jezelf telkens blijven verbeteren. Net als in andere roguelites leer je verschillende vijanden en hun gedrag tot ze uiteindelijk een makkie zijn om te verslaan.

  • Roguevania - Verken een verweven spelwereld met de herspeelbaarheid van een roguelite en de adrenalinepompende actie van een permadeath game.
  • 2D Souls-lite Actie - Leer het gedrag van de vijanden en sta je mannetje in de diepe maar eerlijke gevechten. Gebruik de dodge roll om je uit hachelijke situaties te redden en gebruik meer dan 90 verschillende wapens en spreuken.
  • Non-liniaire vooruitgang - Drie verschillende omgevingen (Sewers, Ossuary of Ramparts). Eens je de locatie hebt vrijgespeeld, kies je zelf welke locatie je eerst bezoekt om je einddoel te bereiken.
  • Verken - Geheimen kamers, geheime doorgangen en knappe locaties om te ontdekken.

"Verken een verweven spelwereld met de herspeelbaarheid van een roguelite en de adrenalinepompende actie van een permadeath game"

Platform:

  • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze 75 winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +103 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 24/8/2018
EAN 5060264373154
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher Motion Twin
Ontwikkelaar Motion Twin
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers