Madden NFL 19

Bereik grootsheid in het gridiron in Madden NFL 19 dankzij meer precisie en controle om op alle manieren die je speelt te winnen. Bewijs je joystickvaardigheden op het veld met meer controle over elke stap, in momenten die de hele gameplay veranderen door de introductie van Real Player Motion. Bepaal zelf hoe je je dynastie opbouwt met behulp van compleet nieuwe strategische team-bouwhulpmiddelen en de allereerste Eigen Draft-Class-maker van de franchise. Domineer de concurrentie met totaal nieuwe manieren om te bouwen en ontwikkel je NFL-sterren uit het heden en het verleden in Ultimate Team.

Real Player Motion

Real Player Motion is volledig opnieuw opgebouwd en transformeert de manier waarop je Madden speelt door controle en precisie op het veld waardoor de gameplay verandert. Realistische personagebewegingen bieden vloeiende, levensechte animaties voor adaptieve en realistische spelerbewegingen en variaties in animaties zorgen voor authentieke bewegingen die uniek zijn voor posities en lichaamstypes. Je favoriete spelers worden van snap tot whistle levensecht.

Geheel nieuwe gameplay-concepten

 • One-Cut: laat je baldrager van richting veranderen, de tackle ontwijken en versnellen richting de eindzone.
 • Hit the Hole: laat je baldrager de open ruimte opzoeken, om je tegenstander heen manoeuvreren en naadloos doorrennen voor extra afstand.
 • Push the Pile: werk je met kracht langs verdedigers bij de scrimmagelijn voor die belangrijke paar centimeter om een eerste down of touchdown te krijgen.
 • Zonedekking-AI: Authentieke NFL-zonedekkingsprincipes bewapenen verdedigers met de nodige intelligentie en technieken om aanvallen effectiever te stoppen.

Presentatie

 • Kenmerkende stijlen: NFL-supersterren bewegen en reageren als in het echt en laten hun unieke persoonlijkheden en eigenaardigheden in de game zien.
 • Gebruiker bestuurt het vieren: Vier hoe jij wilt met een volledige collectie van favoriete kenmerkende vieringen en maak het zo stoer als in de NFL.

Favoriete manieren om te spelen

Franchise: controleer je spelplan en ontwikkel spelers helemaal tot aan de Super Bowl! Strategie is het allerbelangrijkst in je beslissingen wanneer je volledige controle neemt over hoe je je dynastie opbouwt met drie gloednieuwe franchise-bouwconcepten. Ontwerp je team door authentieke offensieve en defensieve spelplannen te selecteren en spelers te trainen, ontwikkelen en/of te kopen. Zie je kampioensplan tot leven komen als je je team naar meerdere Super Bowls leidt!

Gloednieuwe franchise-bouwconcepten

 • Spelplannen - Spelplanselectie: Stel je ploeg zo samen, dat deze het best bij je speelstijl past met authentieke offensieve en defensieve spelplannen en word beloond met boosts voor individuele spelers en algemene teambeoordelingen als je spelers en spelplannen op één lijn liggen.
 • Depth Chart-posities: Wijs spelers aan om specifieke rollen te vervullen die het beste bij je spelplan passen aan beide kanten van de bal en in speciale teams.
 • Spelerontwikkeling
  • Positionele archetypen: Jouw spelplan bepaalt welk archetype het beste is voor elke positie. Elk positionele archetype heeft sterke en zwakke punten, waardoor je goed moet nadenken over om wie je je team heen bouwt. Kies uit maximaal vier archetypes voor elke positie in de verdediging en aanval die bij je geselecteerde spelplannen passen.
  • Vaardigheidspuntensysteem: Een nieuw vaardigheidspuntensysteem biedt je een meer consistente en gebalanceerde methode voor spelerontwikkeling. Verdien XP op het veld om vaardigheidspunten te verdienen en een speler één OVR-punt te boosten. Elke vaardigheidspuntupgrade boost permanent meerdere scores die gerelateerd zijn aan het geselecteerde archetype.
 • Eigen Draft-Class-maker: Maak, deel en importeer je eigen draft classes geïnspireerd door je eigen favoriete spelers uit het heden en het verleden.

Madden Ultimate Team: jouw spelers, jouw strategie, jouw glorie.

Madden Ultimate Team biedt het complete NFL fantasyteam-bouwspeltype met nieuwe manieren om je spelers uit heden en verleden te verbeteren met het hele jaar door leuke, live solo- en coöp-uitdagingen om in te strijden. Verdien beloningen met totaal nieuwe manieren om te spelen en maak je team sterker met allerlei legendarische NFL-spelers.

Nieuwe manieren om te bouwen en te strijden

 • Geef je speler een power-up: Upgrade je spelers met meer controle over de progressie van de NFL-sterren waar je het meeste om geeft. Verbeter spelers zodat ze de fundering van je team worden door het hele jaar door wedstrijden te spelen, training toe te voegen of speciale vaardigheden te ontgrendelen.
 • Solo Battles: een beloningssysteem gebaseerd op een klassement waarmee je je elke week met andere MUT-spelers kunt meten in unieke singleplayer-uitdagingen.
 • MUT-selecties tegen CPU: speel samen met vrienden om de moeilijkste uitdagingen aan te gaan die samengesteld zijn door MUT-ontwerpers.

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/8/2018
EAN 5035223121947
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
Publisher EA
Ontwikkelaar EA Tiburon
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers