Red Faction Guerrilla Remarstered

50 jaar na de gebeurtenissen van het originele Red Faction, stelt Red Faction: Guerrilla spelers in staat om de rol op te nemen van een opstandige soldaat in  de pas opnieuw opgerichte Red Faction-beweging, terwijl deze vecht voor bevrijding van de onderdrukkende Earth Defence Force. Red Faction: Guerrilla definieert nog steeds de grenzen van op vernietiging gebaseerde gameplay met snelle gevechten in guerrillastijl in een enorme open wereld en echte, op fysica gebaseerde vernietiging.

 • Open World Guerrilla Warfare - Jij bepaalt tegen wie, wanneer, waar en hoe te strijden. Gebruik guerrillatactieken, geïmproviseerde wapens en aangepaste voertuigen om aanvallen op EDF-doelen te leiden. Start aanvallen op basis van je eigen gameplaystijl, neem missies aan in elke gewenste volgorde of neem deel aan destructieve activiteiten om de greep van de EDF op Mars te verzwakken.
 • Strategische vernietiging - Gebruik vernietiging als je tactische voordeel, creëer hinderlagen of kettingreactie-explosies om vijandige bolwerken aan te vallen en verander de spelomgeving permanent. Maak gebruik van volledig dynamische, op fysica gebaseerde vernietiging om 'on the fly' te improviseren: blaas gaten in een muur of vloer om een hinderlaag te leggen of te ontsnappen, vernietig een trap om je achtervolgers te stoppen of rijd voertuigen door uitgeblazen muren.
 • Evoluerende en dynamische gameplay - Baan je een weg door een steeds veranderend landschap terwijl je je gevechtstactieken improviseert - mix gameplay-stijlen, voertuigen, wapens en explosieven om de EDF te verslaan.
 • Epische Sci-Fi Setting - Ontdek het enorme, meedogenloze Marslandschap, van de desolate Parker mijnpost tot de glimmende EDF-hoofdstad Eos; trek vervolgens door de volledig vernietigbare open-wereldomgevingen die zwermen met EDF-troepen, Red Faction-verzetsstrijders en de onderdrukte kolonisten die gevangen zijn in het kruisvuur.
 • Multiplayer Combat - Er is geen plaats om je te verbergen als je je guerrilla warfare-vaardigheden op de proef stelt in een aantal zeer destructieve multiplayer-varianten.
 • De ReMARStered Edition heeft volledig herwerkte graphics met nieuwe high-res texturen, nieuwe grafische functies zoals gedetailleerde reflecties, verbeterde schaduwweergave, verbeterde belichting en native 4K-ondersteuning op Xbox One X en PlayStation 4 Pro.

"Red Faction: Guerrilla's destructieve gameplay is nog even fris als toen met een enorme open wereld, en echte op fysica gebaseerde vernieling. "

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 20 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 3/7/2018
EAN 9120080072658
Aantal spelers Singleplayer
Genre Shooter
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld
Publisher THQ Nordic
Ontwikkelaar Volition
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels